Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul Viitorul - CFR Cluj a fost programat în ziua de Paşte, de la ora 20.30 „Nici pe vremea comunismului nu se întâmpla aşa! Suntem ca la oţelărie!”

ro

23 Apr, 2013 00:00 922 Marime text
Partida din etapa a 29-a a Ligii 1 de fotbal FC Viitorul - CFR Cluj a fost programată chiar în ziua de Paşte, duminică, 5 mai, de la ora 20.30! Conducătorii constănţeni sunt nemulţumiţi şi vor solicita devansarea meciului, însă, dacă cererea (la care a aderat şi CFR Cluj) nu se va aproba, vor trebui să respecte programarea, în virtutea contractului privind drepturile de televizare. Confruntarea este singura din etapă care a fost pusă de Paşte.
„Cerem să fim trataţi şi noi ca orice bun creştin. Nu e vorba numai de Viitorul şi de echipa adversă, ci şi de public şi de forţele şi persoanele implicate în buna desfăşurare a partidei (Jandarmeria, Poliţia, oamenii de ordine, pompierii, Salvarea), o aglomerare de oameni care vor trebui să renunţe la un drept al lor. Nici pe vremea comunismului nu eram obligaţi să jucăm de Paşte! Suntem ca la oţelărie. Nu ştiu dacă la mijloc sunt ambiţii sau interese, însă cert e că o asemenea hotărâre loveşte şi în spectatori, care sunt sigur că nu se vor uita la meci nici la televizor.

Cred că partida nu va interesa pe nimeni, în condiţiile în care CFR nu vine cu suporteri la Constanţa, iar noi nu avem o cotă foarte mare de audienţă pe plan local. Pus în altă zi ori, în cel mai rău caz, la altă oră, meciul ar fi mai palpitant şi mai curtat. Cel mai bine ar fi să se joace până în Paşte, sâmbătă, vineri sau chiar şi joi. Sperăm să găsim înţelegere la televiziuni şi la Liga Profesionistă de Fotbal, astfel încât să fie împăcată şi iubirea faţă de Dumnezeu, şi iubirea faţă de fotbal. Avem în acest sens şi acceptul CFR-ului ca meciul să fie mutat. Dumnezeu le-a dat Paştele tuturor. Şi paznicii de la stadion ar trebui trataţi creştineşte. Este o zi dedicată familiei. Îţi vin în vizită copiii, finii sau te duci la naşi. Sigur, dacă nu se va reveni asupra deciziei, ne vom conforma, însă nu e normal să fim trataţi aşa”, a declarat Paul Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”. 

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii