Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul Simonei Halep din optimile turneului de la Eastbourne, amânat din cauza ploii. Constănţeanca era condusă de Țvetana Pironkova în setul secund

ro

28 Jun, 2017 21:28 1624 Marime text
Meciurile din turneele de tenis pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), ATP și WTA, au fost suspendate miercuri seara din cauza ploii, au anunțat organizatorii, partida dintre românca Simona Halep și Țvetana Pironkova întrerupându-se la scorul de 7-6 (6), 2-1 pentru bulgăroaică, informează Agerpres.ro.  
 
Pironkova (lucky loser), care miercuri a învins-o în turul secund pe Monica Niculescu, scor 6-0, 6-4, avea 40-30 în ghemul al patrulea, la serviciu, în momentul întreruperii jocului, după 61 de minute.
 
Halep, a doua favorită a turneului, a dominat primul set și a condus cu 3-1, 4-2 și 5-3, a ratat cinci mingi de set la 5-4, apoi setul a ajuns în tie break, unde Halep a avut 6-4, dar a ratat alte două mingi de set și a pierdut cu 6-8.
 
Primele trei ghemuri ale setului al doilea au însemnat tot atâtea break-uri, Simona arătând nerăbdare în joc și greșind destul de mult.

Sursa: Agerpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii