Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt, amânat din pricina cazurilor de Covid-19

ro

04 Dec, 2020 14:09 2606 Marime text
  • LPF a luat această decizie având în vedere depistarea unui număr foarte mare de persoane testate pozitiv în rândul echipei oaspete (10 jucători și cinci persoane din staff-ul tehnic) la testarea din 2 decembrie 2020. 

Partida din etapa a 12-a a Ligii 1, pe care FC Viitorul ar fi trebuit să o dispute duminică, 6 decembrie, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, a fost amânată.
 
În urma cazurilor de Covid-19 depistate la formația FC Hermannstadt, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea acestei partide pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.
 
LPF a luat această decizie având în vedere depistarea unui număr foarte mare de persoane testate pozitiv în rândul echipei oaspete (10 jucători și cinci persoane din staff-ul tehnic) la testarea din 2 decembrie 2020. 
 
Totodată, s-a avut în vedere declanșarea unei anchete epidemiologice de către DSP, însoțită de decizia de izolare a celorlalți șase jucători considerați contacți, având în vedere faptul că la momentul respectiv alți patru jucători se aflau în perioada de izolare, iar doi jucători se află în perioada de recuperare după accidentări grave.
 
În conformitate cu prevederile Principiilor de desfășurare a competiției aferente sezonului 2020-2021, LPF a decis amânarea meciului și reprogramarea acestuia la o dată ce va fi stabilită ulterior, în acord cu opțiunea deținătorului de drepturi media, se arată într-un comunicat al LPF.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii