Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul CSM Focşani 2007 - HC Dobrogea Sud Constanţa, de astăzi, transmis în direct la TV

ro

21 Nov, 2018 10:31 2278 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 11-a a Ligii Naţionale, întâlnind în deplasare, de la ora 17.30, CSM Focşani 2007.

În clasament, HC Dobrogea Sud ocupă locul doi, cu 24 de puncte, în vreme ce echipa gazdă e a noua în ierarhie, cu 16 puncte.

Partida este în direct la TVR HD.

La CSM Focşani 2007 antrenor este Sandu Iacob, predecesorul lui Zvonko Sundovski pe banca tehnică a HC Dobrogea Sud.

Echipa de pe litoral joacă astăzi la numai patru zile după meciul din Suedia, cu Malmo, din turul etapei a treia.

Ne așteaptă un alt meci greu, la câteva zile după ce am jucat în Suedia. Avem puțin timp de odihnă, dar nu contează. Suntem profesioniști și trebuie să fim 100% pregătiți la orice oră, pentru orice meci, a declarat Zvonko Sundovski, pentru site-ul oficial al clubului.


După ce a câştigat în deplasare cu 23-22, HC Dobrogea Sud aşteaptă acum returul cu Malmo, de la Constanţa, partida fiind programată duminică, 25 noiembrie, de la ora 18.00. Va fi a treia confruntare în opt zile pentru HC Dobrogea Sud.  

Este un rezultat bun pentru deplasare, o victorie, dar meciul nu se termină aici. În Suedia, s-a jucat doar prima repriză. Este o echipă periculoasă. Trebuie să fim atenți și din primul minut să ne gândim numai la victorie, a mai spus Zvonko Sundovski, potrivit sursei citate.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii