Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul BC Athletic Neptun - Rapid Bucureşti, reprogramat, din motive de siguranţă epidemiologică pentru participanţi

ro

29 Jan, 2022 10:01 2398 Marime text
 
  • Confruntarea era programată iniţial astăzi, de la ora 18.00.  
 
După Volei Alba Blaj - CS Medgidia, o nouă partidă în care era angrenată o echipă constănţeană în acest weekend a fost amânată.
 
Este vorba de confruntarea BC Athletic Neptun Constanța - Rapid București, dispută de baschet, la masculin, care era programată iniţial sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 18.00, în Arena Gladiatorilor din Tomis.
 

Din cauza problemelor medicale cu care echipa se confruntă, Federația Română de Baschet a decis amânarea meciului.
 
O parte dintre jucătorii și staff-ul echipei se confruntă cu cazuri medicale, iar aceștia se află în izolare, astfel că meciul se va juca la o dată ulterioară stabilită de către Federația Română de Baschet.
 
Următorul meci pentru BC Athletic Neptun Constanța este programat în deplasare, la CSM Miercurea Ciuc, Luni, 7 Februarie.
 
Să ne revedem curând la sală! Team is everything!, este mesajul FRB.
 

Oficialii forului naţional au menţionat, într-o postare pe pagina de Facebook:
 

Din motive de siguranţă epidemiologică pentru participanţi, jocul nu se mai dispută pe data de 29 ianuarie. Meciul va fi reprogramat la o dată care va fi convenită de comun acord de cele două cluburi.   

 
În schimb, în întrecerea feminină a Ligii Naţionale, partida CSM Târgovişte - Phoenix CSU Simona Halep Constanţa se joacă, potrivit programării iniţiale, astăzi, de la ora 16.00.
 

La fix o lună de la victoria care ne-a deschis drumul către Final Four-ul Cupei României ne întoarcem la Târgoviște pentru încă o partidă, de data aceasta în Liga Națională de baschet feminin.
 


La fel ca și în finalul anului trecut, victoria este singura variantă pe care o luăm în calcul pentru a ne putea duce la îndeplinire obiectivele fixate pentru acest sezon, este mesajul echipei de pe litoral.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii