Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Meci spectaculos, cu răsturnări de situaţie“ Scor nedrept pentru CS Năvodari în disputa cu RC Bârlad

ro

07 Apr, 2014 00:00 1300 Marime text
CS Năvodari a înregistrat, sâmbătă, a doua înfrângere în Divizia Naţională de rugby (eşalonul doi din România), însă, ca şi săptămâna trecută, la Petroşani, şi acum, pe teren propriu, contra puternicei echipe RC Bârlad, năvodărenii au jucat bine, conducând de două ori pe tabelă (oaspeţii au trecut în avantaj abia în repriza secundă) şi cedând greu.

Scorul 15-17 (10-10) i-a adus lui CS Năvodari doar punctul bonus defensiv. Gazdele au condus cu 3-0 (Zainea din lovitură de pedeapsă), după care Bârlad a egalat. Apoi, într-un interval de doar cinci minute, scorul a ajuns la 10-10. Întâi au punctat gazdele (eseu Croitoru, transformare Zainea), distanţându-se la 10-3, dar oaspeţii au egalat din nou. 10-10 a fost scorul primei părţi a meciului, pentru ca, după pauză, RC Bârlad să treacă pentru prima dată în avantaj graţie unui eseu transformat, 17-10.

CS Năvodari nu a cedat şi s-a apropiat la două puncte, 15-17, după eseul lui Zainea. Transformarea a fost ratată însă, iar forcingul de final al gazdelor, care au beneficiat şi de superioritate numerică de zece minute (cartonaş galben Andrei), nu le-a adus acestora mai mult. „A fost un meci dominat de la început până la sfârşit de jucătorii noştri. Cei care au câştigat au fost însă oaspeţii. Am făcut un meci bun. Nu cedăm însă, vor veni şi victoriile. Am întâlnit o echipă cu pretenţii la promovare, dar a fost un meci foarte frumos, spectaculos, cu răsturnări de situaţie, în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile. Îmi pare rău că am câştigat doar punctul bonus defensiv. Echipa noastră demonstrează o creştere în joc şi la capitolul omogenitate“, a declarat Cristian Husea, unul dintre antrenorii lui CS Năvodari. În etapa viitoare, echipa dobrogeană va întâlni în deplasare Bucovina Suceava, sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 10.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii