Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci pe teren propriu CS Năvodari debutează sâmbătă în Divizia Naţională de rugby

ro

30 Sep, 2017 00:00 1656 Marime text
Vicecampioana ultimelor două ediţii a Diviziei Naţionale de seniori la rugby, CS Năvodari, debutează sâmbătă într-o nouă ediţie din eşalonul secund al României. Jucătorii pregătiţi de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase întâlnesc pe teren propriu CS UAV Arad, meciul jucându-se pe terenul „Flacăra“ din Năvodari, de la ora 10.00.
 
CS Năvodari a câştigat titlul naţional la rugby în 7 şi doreşte să repete performanţa şi la rugby în 15. În lotul formaţiei dobrogene revin, după accidentări mai vechi, suferite în sezonul trecut, experimentaţii rugbyşti Daniel Bejan, Mihăiţă Zainea şi Marian Pârvu.
 
Sâmbătă se joacă alte două partide din etapă, Ştiinţa Petroşani - RC Bârlad (de la ora 10.00) şi Gloria Buzău - RCM Galaţi (de la ora 14.00). Confruntarea Tomitanii Constanţa - Bucovina Suceava a fost amânată pentru 18 noiembrie, de la ora 10.00. Şi disputa din runda secundă a Tomitanilor, cea de acasă cu RC Bârlad, de pe 7 octombrie, se va juca la o altă dată, pe 25 noiembrie, de la ora 10.00.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii