Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci mare, astăzi, la Constanţa BC Athletic speră ca, având şi sprijinul publicului, să învingă Ştiinţa Bucureşti şi să se califice la turneul final

ro

27 Apr, 2018 00:00 1456 Marime text
Meci capital, vineri, 27 aprilie, pentru echipa masculină de baschet Athletic Constanţa, în încercarea de calificare la turneul final al Ligii 1. De la ora 19.00, formaţia de pe litoral întâlneşte, în ultimul meci din etapa semifinală, în Sala Sporturilor din Constanţa, liderul acestei faze, Ştiinţa Bucureşti, iar pentru a accede la turneul final, gazdele au nevoie de victorie.
 
„Învingem sau mergem acasă. Cu toţii ştim că e cel mai important meci al nostru. Din fericire, avem susţinerea publicului în spate. Putem câştiga“, a declarat jucătorul Jeremy Booth.
Tânărul baschetbalist Andrei Oprean este de părere că o calificare la turneul final ar fi pentru cei tineri o experienţă în plus, iar pentru întregul colectiv, un test pentru sezonul viitor.
 
„În vestiar, vorbim şi de turneul final, şi de promovare, dar în principal de meciul cu Ştiinţa. E frumos că jucăm calificarea în ultimul meci, pe teren propriu. Sper ca fanii să fie la fel de gălăgioşi ca la fiecare partidă şi să ne împingă spre victorie. Noi, juniorii, nu simţim presiune, întrucât obiectivul clubului e de a promova în prima ligă în sezonul viitor, nu acum. Ştiinţa nu e o formaţie extraordinară. Am jucat cap la cap trei sferturi şi jumătate în tur. Cred că la Constanţa vom beneficia de toate armele pentru a da o replică bună“, a precizat Andrei Oprean.
 
„În tur, la Bucureşti, a fost un meci foarte frumos, echilibrat. Am pierdut la 12 puncte, dar diferenţa s-a făcut în ultimele 12 minute şi jumătate. Până atunci am mers cap la cap. Cred că şi acum va fi la fel, sperând însă ca de data aceasta victoria să ne aparţină nouă. Aşteptăm spectatorii în număr mare la meci. Când avem unele probleme, iar sala izbucneşte, lucrurile devin mai simple şi copiii parcă prind aripi“, a spus antrenorul principal al BC Athletic, Alexandru Olteanu.
 
„Ne aşteaptă un meci dificil, cu liderul fazei semifinale, o echipă foarte bună. Are poate unii dintre cei mai buni tineri din ţară, alături de care joacă câţiva baschetbalişti cu mare experienţă. Sunt toate ingredientele pentru un meci tare la Constanţa, aşa cum au fost toate, mai ales din turneul semifinal“, a spus şi Andrei Talpeş, managerul formaţiei constănţene.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii