Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Ovidiu. Liderul vs campioana Dubla FC Viitorul - Astra Giurgiu îşi derulează astăzi primul act

ro

30 Mar, 2017 00:00 2321 Marime text
FC Viitorul, liderul actual al Ligii 1, şi Astra Giurgiu, campioana en-titre a României, se întâlnesc în această seară la Ovidiu, în sferturile Cupei României. Cele două formaţii vor juca apoi din nou luni, 3 aprilie, în turneul play-off.
 
Disputa de diseară este găzduită de arena principală din Academia Hagi şi începe la ora 21.00. „În meciul cu Steaua am arătat că suntem puternici şi că ne merităm poziţia de lider. Victoria cu Astra ne poate duce apoi în finala Cupei. E greu să fim învinşi în două meciuri la rând. Vrem să trecem de Astra în Cupă, jucăm şi acasă, şi cred că vom face acest lucru. Suntem pregătiţi, cu toate că Astra e un adversar puternic şi experimentat. Dar şi noi suntem buni. Au ieşit mereu meciuri foarte bune între noi şi ei. Nouă ne place să jucăm, vrem să producem fotbal. Şi mâine (n.r. astăzi) vom face la fel, vom ataca poziţional foarte mult. Trebuie să facem un meci complet, ca în tur, când i-am bătut. Să fim echilibraţi în ambele faze“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. 

Vor să cucerească trofeul 

„Cupa a devenit un obiectiv pentru noi, dacă tot am ajuns în această fază. Dacă vom câştiga acest meci, avem mari şanse să cucerim trofeul. Suntem încrezători în şansele noastre. Nu am preferinţe în ce competiţie să câştigăm în dubla cu Astra, vreau două victorii, şi în Cupă, şi în campionat. Ultimii trei ani nu au fost prea buni pentru mine, nereuşind să mă impun la echipa mare, dar acum s-a schimbat situaţia. Am devenit un jucător cât de cât important. Iar aceasta îmi dă încredere“, a spus Ionuţ Vână

Alegerea lui Ţucudean 

Confruntarea din Liga 1, contând pentru etapa a treia a turneului play-off, se joacă pe terenul Astrei, la patru zile după meciul de Cupă, de la ora 20.30. „Mă bucur că a fost pauza de campionat, care mi-a permis să mă pregătesc mai mult şi să mă integrez în lot. În acest moment, pot să duc o repriză sau 60 de minute. Sunt sigur că am făcut o alegere foarte bună venind la Viitorul. De la cine să înveţi, dacă nu de la cel mai bun? Astra e o echipă valoroasă, care a câştigat de multe ori contra Viitorului, dar important e să ne impunem noi când trebuie. Sunt două meciuri pentru viitorul echipei. Să câştigi un titlu de campioană e ceva fantastic, mai ales pentru o echipă tânără ca a noastră“, a declarat ultima achiziţie a FC Viitorul, George Ţucudean.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii