Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Ovidiu, contra lui ASA Tg. Mureş, pentru prima victorie FC Viitorul i-a pus gând rău vicecampioanei Ligii 1

ro

08 Aug, 2015 00:00 2125 Marime text
Echipa de Liga 1 FC Viitorul susţine duminică, 9 august, meciul cu echipa vicecampioană, ASA Tg. Mureş, din etapa a cincea a Ligii 1. Partida este găzduită de stadionul central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, de la ora 16.30, în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport şi Look TV.

Neînvinsă în primele patru etape din Liga 1, în care a înregistrat tot atâtea rezultate de egalitate, FC Viitorul vizează duminică prima victorie. Jucătorii pregătiţi de Gică Hagi întâlnesc pe teren propriu vicecampioana României, dar sunt hotărâţi să spargă gheaţa în campionat. Echipa din Tg. Mureş a strâns opt puncte de la startul campionatului (din două victorii şi două egaluri), iar după patru meciuri, ocupa primul loc, la egalitate cu Steaua şi Dinamo. 

Contra lui ASA sperăm să jucăm mult mai bine decât la Călăraşi (n.r. în amicalul cu Dunărea, scor 0-0) şi să câştigăm. E important să vină şi victoria. Suntem mulţumiţi că nu am pierdut până acum şi că am făcut meciuri bune. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi până la finele campionatului“, a declarat mijlocaşul Viitorului Ianis Hagi. „Sperăm să încheiem seria egalurilor şi să câştigăm primul meci. E foarte important mai ales pentru moralul nostru. Pentru ce am realizat până acum în campionat, suntem mulţumiţi pe jumătate. Înscriem destul de mult, dar şi primim goluri multe“, a spus şi un alt mijlocaş, Vlad Achim.

Preţul biletelor

De joi, FC Viitorul a pus în vânzare biletele pentru meciul cu ASA Tg. Mureş. Tichetele costă 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I), iar organizatorii partidei au fixat program de vânzare şi astăzi, şi mâine (dacă biletele nu se vor epuiza până atunci), astfel: sâmbătă - între orele 10.00 şi 16.00, de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; duminică - între orele 10.00 şi 16.00, de la casa de bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Transport pentru suporterii din Constanţa

Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului să se facă în intervalul orar 14.30 - 16.00 în ziua disputării meciului, pentru a se evita aglomeraţia publicului la intrările tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special amenajate (nu prin turnichete). Spectatorii care îşi părăsesc locurile la pauză trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri imprimate pe documentele respective.
FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca duminică (9 august), din 15 în 15 minute, începând cu ora 14.30. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii