Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Constanţa. SSC Farul contra echipei lui Viorel Moldovan Petre Grigoraş - „Sunt convins că greu ne va mai învinge cineva“

ro

29 Mar, 2019 00:00 2005 Marime text
Etapa a 27-a a Ligii a 2-a aduce la Constanţa, ca adversar al SSC Farul, formaţia Chindia Târgovişte, una dintre candidatele la promovarea în Liga 1 şi antrenată de fostul internaţional Viorel Moldovan.

Meciul e unul greu aşadar pentru gazde, aflate pe loc retrogradant, 17, cu 26 de puncte, în vreme ce Chindia ocupă poziţia a patra, cu 57 de puncte. Partida e programată sâmbătă, 30 martie, de la ora 14.30.

Petre Grigoraş, antrenorul SSC Farul, e optimist în privinţa evoluţiei SSC Farul şi a scorului final. „Chiar dacă am pierdut în etapa trecută, jocul nostru a fost în creştere. Ne doream să avem continuitate în joc şi în rezultate, dar punctele au rămas la Bucureşti. Ne-am cam bătut singuri însă. Jocul contra Chindiei e extrem de important. Trec etapele şi e o anumită distanţă de recuperat faţă de locurile din zona liniştită. Nu e însă nimic pierdut. Jucătorii îmi dau încredere mare că putem învinge pe oricine din campionat. Echipa e în creştere şi sunt convins că greu ne va mai învinge cineva. E o declaraţie poate puţin optimistă, dar am totală încredere în jucători. Poate pentru prima oară în acest campionat, îmi este extrem de greu să aleg primul «11». Echipa s-a prezentat bine, iar toţi jucătorii sunt valizi. Adversarul e unul puternic, cu jucători cu experienţă la Liga a 2-a, ceea ce e extrem de important. De vreo trei ani, se luptă să promoveze. Chindia marchează mult, numai în ultimele două runde a punctat de câte patru ori, dar aceasta nu mă opreşte să sper într-un rezultat şi un joc favorabile şi că vom obţine victoria. Atitudinea a fost bună în ultimul timp. Am început să arătăm a echipă“, a spus Grigoraş.

„Ne dorim foarte mult victoria“

Romeo Surdu, ultima achiziţie a SSC Farul, a dezvăluit cum a ajuns la SSC Farul. „Voiam să plec în străinătate, dar nu s-a mai concretizat. Am fost sunat apoi de patronul Farului, dacă doresc să-i ajut, şi atunci am decis să nu mai aştept alte oferte de afară şi să vin la Constanţa. Obiectivul de bază e să ne salvăm de la retrogradare în acest sezon, urmând ca la anul să ne batem la promovare. Constanţa e un oraş frumos şi ar fi păcat ca echipa să nu rămână în Liga a 2-a. Fizic sunt foarte bine, sunt jucător profesionist şi mă pregătesc mereu. Ne dorim foarte mult victoria, să adunăm puncte şi să rămânem în Liga a 2-a. Chindia e un adversar dificil, dar suntem optimişti. Pe teren pot aduce un plus de experienţă şi de determinare. Nu contează cine va marca, important e să câştigăm. Componenţii Farului au potenţial, trebuie să muncim mult“, a spus cunoscutul jucător român.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii