Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Constanța HC Dobrogea Sud vrea să-i administreze Politehnicii Timișoara prima înfrângere

ro

13 Oct, 2018 00:00 1361 Marime text
Sala Sporturilor din Constanța găzduiește sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 17.30, partida HC Dobrogea Sud - Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a șasea a Ligii Naționale de handbal masculin.
 
În clasament, echipa constănțeană se află pe locul nouă, cu nouă puncte, având trei victorii și două înfrângeri, în vreme ce trupa de pe Bega ocupă poziția a șasea, cu 11 puncte, fiind neînvinsă în meciurile de până acum, după trei victorii și două egaluri. „Ne revedem sâmbătă, 13 octombrie, la sală! Vom disputa un meci important cu echipa SCM Poli Timișoara. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, este îndemnul celor de la HC Dobrogea Sud adresat suporterilor.
 

Duminică, CSU Neptun joacă în Sala Sporturilor

 
Duminică, 14 octombrie, de la ora 13.00, în Sala Sporturilor din Constanța se dispută și meciul de handbal feminin CSU Neptun - Știința Bacău, din etapa a cincea a Diviziei A, seria A. În clasament, formația gazdă ocupă locul patru, cu patru puncte, în vreme ce formația băcăuană e pe ultima poziție, șase, cu un punct. În aceeași zi, se dispută și celelalte partide ale etapei: ACS UAIC CNOT Iași - HCF Piatra Neamț și AHCM Slobozia - HC Dunărea Brăila DivA. Clasamentul arată astfel: 1. Slobozia - 12p, 2. Brăila - 7p, 3. Piatra Neamț - 7p, 4. CSU Neptun - 4p, 5. Iași - 3p, 6. Bacău - 1p. În etapa a șasea din întrecerea masculină a Diviziei A, seria B, liderul cu punctaj maxim al clasamentului, HC Dobrogea Sud II, are meci în deplasare cu ultima clasată, CSU Târgoviște, iar cealaltă reprezentantă a județului Constanța, CS Medgidia, are rundă liberă. Partida de la Târgoviște se joacă sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 12.00. Celelalte meciuri ale etapei sunt: CSU Pitești - CSM Alexandria și CSM București DivA - CSM Ploiești. Clasament: 1. HC Dobrogea Sud II - 15p, 2. Alexandria - 9p, 3. Medgidia - 7p, 4. Pitești - 6p, 5. CSM București DivA - 4p, 6. Ploiești - 0p, 7. Târgoviște - 0p.
 

BC Athletic, primul meci acasă

 
Echipa masculină de baschet Athletic Constanța susține sâmbătă, 13 octombrie, primul meci pe teren propriu din sezonul regulat al Ligii Naționale, întâlnind, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor, CSM Mediaș. În etapa precedentă, formația de pe litoral a cedat în deplasare cu CSO Voluntari, scor 68-95, astfel că acum vrea să obțină prima victorie stagională. Tot sâmbătă, 13 octombrie, joacă în Liga Națională și echipa feminină de baschet CS Phoenix - Știința Constanța. După 73-57 în prima etapă, pe teren propriu, cu Rapid București, formația de pe litoral evoluează în runda secundă, de la ora 17.00, în deplasare, cu ACS KSE Tg. Secuiesc.
 

FC Viitorul, meci amical la Ovidiu

 
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, va întâlni, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, echipa de primă ligă Dunărea Călărași, într-un meci amical. Cele două formații s-au întâlnit și în prima etapă a Ligii 1, tot la Ovidiu, Dunărea impunându-se atunci cu 1-0. De asemenea, pe 8 septembrie, când campionatul a fost iar întrerupt, cele două formații au disputat un alt amical, la Călărași, câștigând tot Dunărea, cu 2-1. Pentru meciul de sâmbătă, conducerea tehnică a Viitorului nu va avea la dispoziție numai puțin de nouă jucători, convocați la loturile reprezentative; Denis Drăguș și Tudor Băluță (la lotul naționalei de seniori), Lima Mailson (convocat la naționala statului Capului Verde), Ianis Hagi, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Andrei Ciobanu, Virgill Ghiță (la lotul Under-21 al Româmiei) și Marius Leca (la naționala Under-19).
 

CS Medgidia, meci pe teren propriu


Etapa a opta a Ligii a 3-a la fotbal, seria secundă, a fost deschisă vineri, de partidele Delta Dobrogea Tulcea - Progresul 1944 Spartac și FCSB II - Axiopolis Cernavodă. Celelalte partide se dispută sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 15.00: CSM Oltenița - SC Popești-Leordeni, Sportul Chiscani - Înainte Modelu, CS Făurei - Unirea Slobozia, CS Medgidia - CS Tunari și CS Afumați - Agricola Borcea. FC Rapid are rundă liberă.
 

„Marathon Kayak“ pe lacul Tăbăcărie, Ivan Patzaichin dă startul

 
Ediția 2018 a „Marathon Kayak“ se va desfășura sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 9.30, pe lacul Tăbăcărie din Constanța, informează Asociația Națională a Scafandrilor și Salvamarilor din România. Startul cursei de 42 de kilometri va fi dat de cunoscutul Ivan Patzaichin, fost mare canoist, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii