Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Constanţa Brazilianul Fabio Rocha Chiuffa debutează pentru HC Dobrogea Sud în campionat, sâmbătă, contra CSM Făgăraş

ro

21 Sep, 2019 00:00 1789 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, vicecampioana României în ediţia trecută a Ligii Naţionale, susţine sâmbătă, 21 septembrie, meciul din etapa a patra de campionat, întâlnind pe teren propriu, de la ora 18.00, CSM Făgăraş.

După ce a pierdut toate cele trei meciuri jucate în campionat, HC Dobrogea Sud ocupă locul 13 (penultimul) în clasament. Nici CSM Făgăraş nu a acumulat vreun punct până acum, astfel că e ultima în ierarhie. În meciul precedent, echipa de pe litoral a cedat greu contra campioanei Dinamo, sperând că, după această partidă, va începe revirimentul. „A fost un meci bun, chiar foarte bun. Echipa începe să se lege tot mai mult. Un plus față de meciurile trecute a fost evoluția lui Omar, care a jucat foarte bine la 9 metri. Trebuie să câştigăm jocul cu CSM Făgăraș. De acum, nu ne mai permitem pași greșiți, trebuie să adunăm puncte”, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit site-ului oficial al clubului.

„Este un braț sigur și un jucător spectaculos”



Echipa constănţeană a anunţat că, în meciul cu CSM Făgăraş, îşi va face debutul pentru HCD şi în campionat brazilianul Fabio Rocha Chiuffa, după ce se va fi rezolvat problema permisului de muncă în România. „Este un jucător de care aveam nevoie în campionat. Chiuffa a avut o evoluție foarte bună contra turcilor, în Cupa EHF. Chiar dacă a fost un meci la discreția noastră, s-a văzut că are stofă. Este un braț sigur și un jucător spectaculos”, a mai spus Ionuţ Stănescu, conform sursei citate. Sâmbătă, va debuta şi ultima achiziţie a trupei de pe litoral, centrul Ionuț Rotaru.

HC Dobrogea Sud II, meci în deplasare



În acest weekend, va juca în campionat, dar în Divizia A, şi echipa secundă a HC Dobrogea Sud. Duminică, 22 septembrie, de la ora 13.00, formaţia constănţeană, ultima clasată (poziţia a şaptea), fără niciun punct, va întâlni în deplasare, în etapa a doua, CSU Piteşti (locul 4, cu un punct). Cealaltă reprezentantă a judeţului Constanţa în competiţie, CS Medgidia (locul 1, cu 3 puncte), are rundă liberă, la fel ca formaţia feminină CSU Neptun Constanţa, în etapa a patra a întrecerii feminine a Diviziei A. CSU Neptun ocupă locul întâi în clasament, cu punctaj maxim, după ce a câştigat toate cele trei meciuri de până acum.
  
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii