Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci important în Liga 1 Săgeata joacă astăzi pe stadionul „Farul”

ro

10 Mar, 2014 00:00 2254 Marime text
Nou-promovata în Liga 1 de fotbal Săgeata Năvodari susţine astăzi, pe stadionul „Farul” din Constanţa, meciul din runda a 22-a a campionatului, cu una dintre echipele importante ale întrecerii, FC Vaslui. Partida începe la ora 18.00 şi este transmisă în direct la Digi Sport 1. Săgeata are 23 de puncte în clasament, iar FC Vaslui cu zece mai mult. „Trebuie să fim concentraţi 90 de minute şi atenţi la orice detaliu. Vrem să continuăm jocul bun şi să obţinem puncte. Jucăm la victorie. Trebuie să fim uniţi şi să dăm 200% pe teren, autodepăşindu-ne. Terenul nu cred că ne va ajuta, însă trebuie să ne adaptăm. FC Vaslui duce foarte mulţi jucători în spatele mingii, ceea ce îi dă o bună organizare a jocului.

Aglomerează foarte bine, jucătorii sunt agresivi, au un spirit bun, iar după ce le-a plecat Sânmărtean se vede mai mult forţa grupului. Însă eu cred foarte mult în jucătorii noştri. Avem fotbalişti buni, cu potenţial. Uşor-uşor, putem să formăm o echipă care să pună probleme oricărui adversar din Liga 1. Vrem să creăm un spirit propriu Săgeţii”, a declarat antrenorul principal al Săgeţii, Cătălin Anghel, care nu se va putea baza pe mijlocaşul Pană, suspendat. Anghel este mulţumit de transferul fundaşului Alexandru Tudose. „Este un jucător important, pe care eu mi l-am dorit foarte mult. Sunt convins că ne va ajuta”, a mai spus principalul Săgeţii. Astăzi, în Liga 1 se mai joacă partidele: Astra Giurgiu - Pandurii Tg. Jiu (de la ora 19.30, în direct la Dolce Sport 1) şi Dinamo - Corona Braşov (ora 20.30, în direct la Digi Sport 1).
 
Cadouri de 8 Martie
 
Cu ocazia zilei de 8 Martie, fotbaliştii Săgeţii au fost prezenţi, sâmbătă, într-un hypermarket din Năvodari, unde au împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor. Căpitanul echipei, Cristian Munteanu, a declarat: „Le dorim tuturor o primăvară frumoasă, iar luni (n.r. astăzi) vrem să le oferim în dar victoria cu FC Vaslui”.
 
Sursa foto: 1 - prosport.ro; 2, 3 - sageata-navodari.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii