Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci, duminică, la Ovidiu Cu Dinamo, pentru FC Viitorul e mai important rezultatul decât jocul etalat

ro

29 Jul, 2017 15:10 1909 Marime text
FC Viitorul va susține partida din etapa a treia a Ligii 1, la Ovidiu, cu Dinamo, duminică, 30 iulie, de la ora 18.00. 
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul,  a spus că, în această partidă, pentru echipa sa rezultatul e mult mai important decât jocul etalat.
 
Intrăm într-o perioadă dificilă, cu program greu, în Liga Campionilor și în campionat. Dinamo e un adversar greu, care, după venirea ca antrenor a lui Cosmin Contra, arată bine, e puternic, organizat și disciplinat. Jucăm acasă și trebuie să obținem un rezultat bun, victoria, indiferent de evoluția noastră.  Deși mie îmi place jocul și să produc fotbal, acum, rezultatul e mult mai important ca jocul prestat. Trebuie să evoluăm la interes, la rezultat. Trebuie să facem față și în Europa, și în campionat. Dinamo e un club de tradiție, iar să jucăm împotriva lui ne ambiționează, a spus Gică Hagi.
 
Mijlocașul Dragoș Nedelcu a precizat: 
 
Am susținut un meci foarte greu în Liga Campionilor, cu Apoel Nicosia, dar suntem o echipă cu mulți tineri, așa că nu văd o problemă în ce privește refacerea pentru partida cu Dinamo. Trebuie să batem, mai ales că venim în campionat după un meci foarte slab la Cluj. Nu știu de nicio ofertă pe care aș avea-o de la Sampdoria. Acum sunt la FC Viitorul și mă gândesc numai la această echipă.  
  

Trebuie să uităm de partida cu Apoel Nicosia și să ne concentrăm pe disputa cu Dinamo, una grea, dar pe care trebuie să o câștigăm, mai ales după meciul cu CFR Cluj. Dinamo joacă foarte bine în apărare, e o formație cu tradiție și cu suporteri numeroși, dar noi vrem victoria. Între noi și Dinamo au fost mereu partide spectaculoase, cu multe goluri. Cred că și acum va ieși o confruntare frumoasă. Nu cunosc despre o ofertă de la Anderlecht, nu m-a anunțat nimeni, așa că nu are rost să vorbim acum, a arătat și fundașul stânga Cristi Ganea. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii