Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria a venit în ultimul minut Meci dramatic între RCM Galaţi şi CS Năvodari

ro

25 May, 2015 00:00 1422 Marime text


Echipa de rugby CS Năvodari îşi continuă parcursul de forţă în Divizia Naţională (eşalonul secund al rugby-ului românesc), sâmbătă, în etapa a noua, înregistrând a şasea victorie consecutivă în campionat şi urcând un loc în clasament, de pe trei pe doi!

Jucătorii pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase au câştigat cu 20-19 pe terenul formaţiei RCM Galaţi, meciul având însă o desfăşurare dramatică. Gazdele au condus la pauză cu 19-10, dar, în partea secundă, au punctat numai năvodărenii. Oaspeţii au reuşit să se desprindă în câştigători în ultimul minut, atunci când lovitura de pedeapsă a lui Trandafir a anulat avantajul de două puncte (19-17) pe care îl avea RCM Galaţi. Trandafir a reuşit zece puncte în acest meci, în afară de lovitura din final mai punctând din două transformări şi din încă o lovitură de pedeapsă. CS Năvodari a reuşit şi două eseuri, prin Croitoru şi Grigoraş. „Meci greu, desfăşurat la 30 de grade Celsius. Diferenţa a fost făcută de dăruirea şi luciditatea băieţilor noştri“, a declarat Cristian Husea. Echipa dobrogeană are până acum şapte victorii, un egal şi o înfrângere, strângând 34 de puncte în clasament, iar în etapa viitoare, întâlneşte în deplasare Stejarul Buzău, ultima clasată, cu doar patru puncte.

Înfrângeri pentru Farul şi Callatis

În etapa a treia a Diviziei A (eşalonul trei), ambele echipe dobrogene participante, RCJ Farul Constanţa şi CSRTM Callatis Mangalia, au înregistrat înfrângeri în deplasare. Sâmbătă, Callatis a pierdut cu 7-99 meciul de pe terenul Sportului Studenţesc Bucureşti, iar ieri, Farul (pentru care joacă în marea majoritate componenţi ai echipei de old-boys Rechinii Constanţa) a cedat cu 5-55 în fieful formaţiei CS Mănăştur.      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii