Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas-David Ionel, Horia Tecău și Nicolae Frunză, în echipa oficială de Cupa Davis a României pentru meciul cu Portugalia de la Cluj-Napoca

ro

08 Sep, 2021 20:58 1902 Marime text
  • Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas-David Ionel, Horia Tecău și Nicolae Frunză, împreună cu Dan Alexandru Tomescu și Alexandru Coman, sunt în echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Portugalia de la Cluj-Napoca, în vreme ce Gabriel Trifu este căpitan-nejucător.
Partida va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian, în zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, și contează pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis by Rakuten.

Meciurile vor începe în fiecare zi la ora 12, accesul fiind permis spectatorilor care își achiziționează bilete și care, la intrarea în arenă, trebuie să prezinte, în format fizic sau electronic:
  • dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
  • copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării;
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test Antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii