Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii" se bat cu kazahi şi cu austrieci Farul a schimbat hotelul în Antalya (galerie foto)

ro

18 Feb, 2013 22:32 2187 Marime text
farul.jpgFC Farul s-a mutat ieri într-un alt hotel în Antalya, tot de cinci stele, „Kamelya World Selin", părăsind vechiul amplasament, „Grand Pearl", pentru a fi mai aproape de locul de disputare a ultimelor trei meciuri ale stagiului, după cum a declarat Giani Nedelcu, patronul clubului constănţean. „Marinarii" întâlnesc mâine, de la ora 17.00, echipa FC Aktobe (Kazahstan), vineri joacă împotriva unei formaţii din liga a doua austriacă, iar ultima confruntare de verificare va fi sâmbătă după-amiază. Duminică, 24 februarie, jucătorii efectuează un antrenament de dimineaţă, după care se întorc acasă.

Farul a pierdut ambele partide de verificare de până acum, jucate contra unor echipe de ligă inferioară din Rusia, 0-1 şi 1-2, însă antrenorul principal al formaţiei constănţene, Alin Artimon, s-a declarat mulţumit de evoluţia Farului din primele reprize, când a jucat într-o formulă apropiată de cea standard. „Ieri (n.r. duminică), am evoluat contra unei echipe tari, cu care am terminat la egalitate (0-0) prima parte, deşi ne-am creat multe oportunităţi de a marca şi ne-am ţinut adversarul departe de poartă. De remarcat că, la acest meci, toate linia de fund a fost alcătuită din jucători noi, Birău - Buzea - Bumbac - Drugă, incluzându-l în această categorie şi pe Buzea, care a jucat mijlocaş în tur. Suntem în grafic", a declarat Artimon.

Neagu: „Echipa e în creştere"

Portarul Vlad Neagu este de părere că, în primul meci, s-a simţit oboseala drumului Constanţa - Antalya, parcurs cu autocarul, însă, în a doua partidă, lucrurile au stat mai bine. „În a doua confruntare ne-am mişcat mai bine. A fost OK, echipa e în creştere. Am avut şi ghinion, primind gol la ultima fază a meciului. S-a jucat destul de dur, arbitrii au dat dovadă de slăbiciune, permiţând intrări tari, astfel că au început să bage toţi materiale. Din aceste faze, am avut doi eliminaţi, Buzea şi Stoianof", a arătat Neagu. Alin Artimon a folosit în ambele partide 22 dintre cei 24 de fotbalişti deplasaţi în Antalya. Nu au jucat deloc Marian Fuchs şi tânărul vârf Rudi Bugă. Primul are probleme la genunchi (fiind suspect de menisc şi de ligamente), de aceea efectuează doar alergări uşoare şi lucrează în sala de forţă, în vreme ce Bugă este răcit.

Băjan: „Ne-am dorit foarte mult să câştigăm"

„Marinarii" au avut parte de vreme bună în Antalya. Cu excepţia serii de duminică, atunci când a plouat, restul zilelor au fost călduroase, ieri înregistrându-se de pildă temperaturi de 22 - 23 grade Celsius, iar soarele fiind neiertător. Într-una dintre zile, jucătorii Farului au ieşit şi la o scurtă plimbare pe plajă. „Antrenamentele merg bine. Suntem mai pregătiţi din punct de vedere fizic. Mai avem nevoie de puţin timp pentru a pune la punct relaţiile de joc. Prima confruntare nu a fost foarte reuşită, din cauză că veneam de pe drum şi s-a acumulat oboseala. În al doilea meci am jucat mai bine, cel puţin în prima repriză. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, însă arbitrajul ne-a fost cam potrivnic", a spus şi fundaşul dreapta Robert Băjan, internaţionalul de juniori al Farului.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii