Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii” joacă azi în campionat Farul vrea să o lase pe SC Bacău în Întuneric

ro

18 Sep, 2013 00:00 2004 Marime text
FC Farul joacă astăzi în deplasare cu SC Bacău, în etapa a treia a Ligii a 2-a. Partida va fi transmisă în direct de TVR3. Neînvinşi în cele două meciuri susţinute până acum, în care au înregistrat o victorie în deplasare (2-1 la Buzău) şi un egal acasă (0-0 cu Unirea Tărlungeni), „marinarii” (aflaţi pe poziţia a treia) întâlnesc echipa de pe ultimul loc, care are două înfrângeri: 0-2 la Iaşi şi 1-4 pe teren propriu cu FC Clinceni. Antrenată de fostul antrenor al Farului, Viorel Tănase, SC Bacău are în echipă mai mulţi jucători care au evoluat ori au cochetat cu formaţia constănţeană: Husein, Sascău, Rusu, Hurdubei, Ungureanu şi Întuneric.

Farul a plecat spre Bacău ieri dimineaţă, deplasând acelaşi lot de la meciul precedent, cu Unirea Tărlungeni: G. Curcă, Vl. Neagu - portari; Băjan, Niţescu, Buzea, Bumbac, Răvoiu, Mansur - fundaşi; Ivanovici, Coconaşu, I. Florea, B. Nicola, Bolat, Tothăzan, N. Creţu - mijlocaşi; Silvăşan, Igiroşanu, Butoi - atacanţi. Ghenciu era şi el o soluţie pentru primii 18, însă nu a intrat în calcul din pricina unor probleme medicale la spate. „Ne-am aflat adversarul din 16-imile Cupei României, însă pentru noi cel mai important este meciul de mâine (n.r. astăzi), de la Bacău. Apoi ne vom gândi şi la celelalte confruntări”, a declarat antrenorul Farului, Ion Răuţă. Disputa din Cupă Pandurii Tg. Jiu - Farul se va juca între confruntările „marinarilor” din campionat cu CF Brăila (de la Constanţa, de pe 21 septembrie) şi cu FC Clinceni (din deplasare, de pe 28 septembrie).   
         
Tot astăzi, în seria de Liga a 2-a a Farului se mai joacă meciurile: de la ora 16.30 - Unirea Tărlungeni - Rapid Bucureşti; de la ora 17.00 - FC Clinceni - Unirea Slobozia, CF Brăila - CSMS Iaşi şi Dunărea Galaţi - Rapid CFR Suceava. Gloria Buzău are rundă liberă, iar partida ACS Berceni - Sportul Studenţesc nu a fost programată. Clasament: 1. Iaşi - 6p, 2. Clinceni - 4p, 3. Farul - 4p, 4. Brăila - 2p, 5. Slobozia - 2p, 6. Rapid - 2p, 7. Rapid CFR - 1p, 8. Berceni - 1p, 9. Tărlungeni - 1p, 10. Buzău - 1p, 11. Sportul - 0p, 12. Galaţi - 0p, 13. Bacău - 0p. 

Amânare în dosarul de insolvenţă

La Tribunalul Constanţa a avut loc un nou termen de judecată în dosarul de insolvenţă al FC Farul. Cauza a fost amânată însă pentru 18 noiembrie. Pe 11 martie a.c., instanţa a admis cererea creditoarei Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa, dispunând începerea procedurii falimentului şi desemnând-o lichidator judiciar pe Maria Căzănel. Farul a făcut recurs, iar la două termene de atunci, 3 iunie şi 16 septembrie, s-a decis amânarea cauzei.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii