Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii” au găsit un alt adversar în locul Stelei pentru amicalul de sâmbătă FC Farul ar putea juca după un alt program în Liga a 2-a

ro

30 Aug, 2013 00:00 1836 Marime text
FC Farul va disputa sâmbătă, de la ora 16.00, pe arena principală din strada Primăverii, un amical cu Dunărea Galaţi (Liga a 2-a, locul opt în sezonul trecut). Solicitată de oficialii constănţeni pentru o partidă în aceeaşi zi, Steaua Bucureşti a declinat invitaţia, din cauza faptului că are lotul incomplet. „Marinarii” au încheiat miercuri la prânz perioada de cantonament, iar astăzi şi mâine au programat câte un antrenament. De săptămâna viitoare, jucătorii intră în ciclu normal de pregătire pentru campionat, sperând că patronul Giani Nedelcu va reuşi să plătească suma pentru insolvenţă, iar echipa va fi programată în prima etapă a Ligii a 2-a, pe 7 septembrie. Conform ţintarului, Farul ar urma să întâlnească în runda de debut Gloria Buzău, în deplasare.

Însă, în ultimele zile, s-a zvonit că, din pricina neprezentării din Cupa României, Sportul Studenţesc ar putea fi exclusă din campionat, caz în care seria de Liga a 2-a ar rămâne de 12 echipe, iar programul echipei bucureştene ar fi urmat de Farul, care ar juca astfel în etapa întâi tot în deplasare, dar cu Rapid CFR Suceava. În Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), la articolul 31 (Organizarea şi programarea Cupei României), alineatul 13, se menţionează: „Echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea eliminării lor din campionatul în care participă”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii