Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Pană revine la FC Farul „Încercăm să facem o echipă de primele şase locuri“

ro

14 Jul, 2014 00:00 3591 Marime text
Înlocuitorul lui Ştefan Nanu pe banca tehnică a FC Farul este Marian Pană (45 de ani), care a mai pregătit echipa constănţeană acum trei ani, pentru un tur de campionat. Antrenorul va ajunge astăzi la club, iar după-amiază, de la ora 17.00, va da startul pregătirii „marinarilor“.

„Marian Pană este un tehnician tânăr, care a mai activat la Constanţa, cu rezultate. La fel de bine a antrenat însă şi alte echipe. Noi zicem că am ales cea mai bună soluţie. L-au recomandat munca depusă, rezultatele obţinute şi seriozitatea în tot ceea ce face. Am avut discuţii şi cu alţi antrenori, printre care şi Ioan Sdrobiş. Unii au semnat însă cu alte echipe, iar în cazul altora, poate nu am fost prea convingători. Din staff-ul lui Marian Pană vor face parte doi constănţeni, secundul şi antrenorul cu portarii. Aşa cum am spus, vrem să punem accent, atât în lot, cât şi în echipa tehnică, pe elementul local“, a spus Auraş Braşoveanu, preşedintele FC Farul.

Ca antrenor cu portarii, se pare că va continua Gică Mina, în vreme ce secundul şi-l va alege Marian Pană, dintr-un fost jucător al „marinarilor“.
„M-am pus de acord cu oficialii constănţeni. Ştiu că va fi foarte greu şi că lotul este restrâns, dar eu am mai antrenat în condiţii asemănătoare la Farul şi am reuşit să fac o formaţie bună atunci. Obiectivul nostru e să clădim o echipă care să se claseze pe primele şase locuri în clasament“, a spus şi Marian Pană, ultima dată antrenor la Metalul Reşiţa, în seria secundă a Ligii a II-a. „Nu putem să ne dorim puţin, că ne alegem cu puţin“, a comentat Auraş Braşoveanu obiectivul stabilit de Farul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tarzan 13 Jul, 2014 22:16 Periculosuleeee,te-a adus Giani iar... ?!