Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Măciucă, Gabriel Dobre şi Ionel Posteucă, din Constanţa, marcatori la fotbal pe plajă contra Germaniei

ro

11 Sep, 2014 00:00 3486 Marime text
Echipa națională de fotbal pe plajă a României, formată majoritar din jucători constănţeni (11 din 12), a debutat cu o victorie, ieri, în faza a doua a calificărilor la Cupa Mondială din 2015.

Turneul se desfăşoară la Jesolo, în Italia, iar tricolorii au învins Germania la penalty-uri, primind un punct. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 3-3, pentru România marcând constănţenii Gabriel Dobre (de două ori) şi Ionel Posteucă. Acest rezultat s-a menţinut şi după prelungiri, astfel că s-a trecut la loviturile de la 9 metri, unde, pe lângă Dobre, pentru România a mai înscris un constănţean, Marian Măciucă.

România va întâlni în continuare în grupa decisivă de calificare Grecia (astăzi, de la ora 12.30) și Rusia (mâine, de la ora 17.30). La Campionatul Mondial, care se va disputa în Portugalia, se va califica prima clasată în această serie. Lotul tricolor care evoluează în aceste zile în Italia îi mai cuprinde, dintre constănţeni, pe lângă Măciucă, Posteucă şi Dobre, pe Laurenţiu Gheorghe (portar), Iulian Răvoiu, Raj Cărăuleanu, Ionuţ Florea, Dorel Zaharia, Tudorel Fugaru şi George Chirilă, iar antrenor-jucător este Viorel Farcaş.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii