Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul are trei absenţe pentru meciul cu FCM Dorohoi Marian Dinu - „Vrem să înlănţuim victoriile“

ro

06 Mar, 2015 00:00 2749 Marime text
FC Farul nu se va putea baza pe trei jucători la meciul cu FCM Dorohoi, care se joacă mâine, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul“ din Constanţa, în etapa a 18-a a Ligii a II-a. Este vorba de atacantul Marius Jianu şi de mijlocaşii Daniel Ochia şi Monel Cârstoiu, toţi suspendaţi.
 
În rest, nu sunt probleme de efectiv, iar potrivit antrenorului principal Marian Dinu, atmosfera este una bună în lot, „marinarii“ debutând cu dreptul în campionat, după 3-1 în deplasare cu ACS Berceni. „Băieţii sunt pregătiţi de meci. Vrem să înlănţuim victoriile. Vom avea o partidă dificilă, întrucât FCM Dorohoi s-a întărit în iarnă, dar suntem optimişti. Respectăm adversarul, însă ne gândim în primul rând la jocul nostru“, a punctat Marian Dinu. „Marinarii“ nu au luat încă o decizie în privinţa jucătorului Bogdan Năstase (mijlocaş dreapta sau stânga), ultima dată la Fortuna Poiana Câmpina, care se pregăteşte cu Farul de mai multe zile.
 
Întrucât meciul cu FCM Dorohoi a fost programat cu o zi înaintea Zilei Femeii, Farul a decis să ofere intrare liberă la meci doamnelor şi domnişoarelor. În clasament, Farul se află pe locul nouă, cu 15 puncte, iar FCM Dorohoi, care, în runda trecută, a remizat (2-2) pe teren propriu cu Gloria Buzău, ocupă poziţia a zecea, cu 14 puncte. Observatorul de joc al întâlnirii va fi Sorin Cojocaru, din Bucureşti.
 
Partida de mâine va fi singura a Farului de pe teren propriu în acest mini-retur. În continuare, „marinarii“ vor mai juca, efectiv, cu CF Brăila (în etapa a 19-a) şi cu CS Baloteşti (în etapa a 21-a), ambele meciuri în deplasare. În rundele a 20-a şi a 22-a (ultima a sezonului regulat), Farul are liber, urmând a câştiga cu 3-0 disputele cu Săgeata Năvodari, respectiv Unirea Slobozia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii