Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Dinu, antrenorul Farului „Rezultatele din amicale nu sunt concludente“

ro

24 Feb, 2015 00:00 2236 Marime text


FC Farul s-a reunit în această iarnă cu o întârziere de două săptămâni faţă de data stabilită iniţial, astfel că nu a putut disputa decât patru meciuri amicale, în condiţiile în care a existat şi problema vremii nefavorabile şi a terenurilor grele.


„Marinarii“ au înregistrat două victorii (2-1 cu Axiopolis Cernavodă, 2-1 cu Delta Dobrogea Tulcea), un egal (0-0 cu Înainte Modelu) şi o înfrângere (1-2 cu Dunărea Călăraşi), rezultate care nu sunt concludente însă pentru antrenorul principal Marian Dinu. „Pe undeva, mă aşteptam, pentru că anumiţi factori au influenţat negativ evoluţia jucătorilor. Lotul s-a reunit târziu, au fost şi terenuri de antrenament dificile, iar pe parcurs au apărut probleme medicale, din pricina cărora nu am avut la dispoziţie întregul efectiv, la pregătire şi la jocuri, ceea ce a afectat omogenitatea. E bine însă că am reuşit până la urmă, pe lângă celelalte achiziţii, să obţinem şi semnăturile lui Pătraşcu şi Cioinac“, a spus Marian Dinu, care va începe campionatul cu un lot de 23 de fotbalişti (20 de jucători de câmp şi trei portari).

Ce le-a cerut Dinu „marinarilor“

FC Farul susţine primul meci oficial în Liga a II-a sâmbătă, 28 februarie, când întâlneşte în deplasare ACS Berceni, de la ora 11.00. „Sper la o schimbare de atitudine din partea jucătorilor. Deşi o serie de probleme încă nu şi-au găsit rezolvarea la club, cea mai importantă fiind cea financiară, le-am cerut băieţilor ca, o anumită perioadă, până când conducerea va soluţiona aceste chestiuni, să încerce nu se mai gândească la aspectele extra-sportive şi să se concentreze exclusiv pe pregătire şi pe meciuri. Trebui să arătăm altceva pe teren. Vrem să încurajăm cât mai multe persoane să vină în tribune la meciuri, nu doar galeria fidelă“, a mai spus principalul Farului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii