Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Lică, președinte executiv la SSC Farul. Ce funcție va ocupa Constantin Gache

ro

02 Jul, 2018 18:10 6051 Marime text
În urma ședinței de astăzi a Comitetului Director al SSC Farul Constanța, Marcel Lică a fost desemnat președinte executiv al clubului, funcție rămasă vacantă după demisia lui Adrian Pitu. 

Fost arbitru internațional, observator și ex-președinte al FC Farul, Marcel Lică a mai ocupat acest post la SSC Farul, iar în ultima perioadă, cât timp a activat ca președinte Adrian Pitu, a fost director executiv.

Întrunit în ședință ordinară astăzi, 02.07.2018, Consiliul Director al SSC Farul a luat decizia de a-l nominaliza în postul de Președinte Executiv, rămas vacant dupa demisia lui Adrian Pitu, pe dl. Marcel Lică. Principala sa însărcinare în acest nou mandat va fi gestionarea relației cu autoritățile locale și asigurarea obținerii finanțării pentru sezonul competițional 2018 - 2019. Îi dorim mult succes, sănătate și putere de muncă! Împreună ducem mai departe spiritul farist!, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.


Vicepreședinte al clubului este Georges Muzaca, iar Constantin Gache va conduce Centrul de copii și juniori.

De asemenea, s-au semnat contractele cu antrenorii de la grupele sectorului juvenil al SSC Farul. Urmează să semneze înțelegerile și cu fotbaliștii de la echipa mare, care, miercuri după-amiază, vor pleca în cantonament la Câmpina, în dimineața aceleiași zile fiind programată vizita medicală.

Mâine după-amiază, cei de la SSC Farul așteaptă și un jucător român de 19 ani (portar) de la clubul italian Perugia.

Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii