Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia Un an de la moartea prematură a fostului fotbalist Valentin Cotrocea. Ce a spus Mihai Stoichiţă, care i-a fost antrenor

ro

15 May, 2021 00:00 4092 Marime text
  • Valentin Cotrocea, un fotbalist important al echipelor din Mangalia, s-a stins din viaţă la numai 54 de ani.
 
Anul trecut, la mijlocul lunii mai, pe 15, o veste tristă a venit de la Mangalia: Valentin Cotrocea, fost fotbalist bine-cunoscut pe plan local, cu evoluţii la echipele Metalul, Marina sau Callatis, s-a stins din viaţă, la numai 54 de ani.
 
Valentin Cotrocea juca atacant şi avea veleităţi de golgeter, evoluând şi la Divizia B. În viața de zi cu zi, Valentin Cotrocea a activat și în armată, fiind maistru militar la Marină. Cel care a fost Valentin Cotrocea a fost înmormântat duminică, 17 mai, la Mangalia. Unul dintre foştii săi antrenori de la Mangalia, Mihai Stoichiţă, tehnician de calibru al fotbalului românesc, în prezent președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a deplâns trecerea prematură din viaţă a fostului său elev.
„A fost un om deosebit și un fotbalist foarte bun, serios și disciplinat. E dureros că a murit la numai  54 de ani, eu am rămas perplex când am aflat. Toți cei care l-am cunoscut regretăm nespus. Am trăit momente deosebite la Mangalia, alături de Valentin și de ceilalți jucători. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Mihai Stoichiță, anul trecut, la aflarea veştii.
 
În imagine este echipa Callatis Mangalia, în anul 1992.
 
Rândul de sus, de la stânga la dreapta: Marin Oprea (președinte), Iulică Nicolae, Marius Axinciuc, Cristinel Nițoi, Adrian Bumbescu, Mihai Stoichiță (antrenor principal), Nelu Carastoian, Cristi Băjenaru, Vasile Enache (antrenor secund), Marin Stamatov (finanțator).
Rândul de jos, de la stânga la dreapta: Lavi Hrib, Cornel Turcu, Florin Cășuneanu, Valentin Cotrocea, Gigi Stoica, Dragoș Chipară, Viorel Năstase.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
Doliu la Mangalia
A murit fostul fotbalist Valentin Cotrocea. Avea numai 54 de ani!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii