Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Managerul general Aurelian Băbuţan s-a despărţit de Săgeata Năvodari

ro

23 Oct, 2014 00:00 1856 Marime text
Divizionara secundă Săgeata Năvodari a anunţat, ieri, că managerul general al echipei, Aurelian Băbuţan, a reziliat de comun acord contractul cu formația dobrogeană. „Conducerea clubului îi mulțumește pentru contribuția adusă la rezultatele echipei și îi dorește mult succes în continuare“, se arată în comunicatul clubului.

„Aşa am considerat că e mai bine pentru mine şi pentru club. Am petrecut un an şi jumătate la Năvodari şi am avut parte de multe momente frumoase. Mi-aş dori ca, la finele acestui campionat, echipa să promoveze. Am mare încredere în jucători şi în profesionalismul colegilor din aparatul administrativ care rămân în urma mea. Din punct de vedere sportiv, nimic nu e pierdut. Suntem la numai patru puncte distanţă de locul întâi“, a declarat Aurelian Băbuţan, care, ieri, a părăsit Năvodari cu destinaţia Bistriţa. În urma plecării lui Băbuţan, la conducerea clubului a rămas preşedintele George Poştaliu.
După nouă etape, Săgeata Năvodari se află pe locul trei în clasamentul seriei întâi a Ligii a II-a, cu 17 puncte, fiind devansată pe podium de ACS Academica Argeş (20p) şi FC Voluntari (21p). Sâmbătă, de la ora 11.00, echipa năvodăreană joacă pe terenul penultimei clasate, FCM Dorohoi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii