Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

ro

03 Aug, 2019 12:23 5036 Marime text
La Mamaia, s-a dat startul campaniei „Se caută un greu“, care este coordonată de promotorul Eduard Irimia (Superkombat), de Marcel Boboc (managerul campaniei) și de reprezentanții promoției OSS Fighters (Marius Gheorghe, Lucian Tudose, Florin Stănică și George Drăgan); sponsor oficial – Gets Bet.

La deschiderea campaniei au fost prezenți și invitați din lumea sportului: luptătorii Alex Filip și Vlăduț Ungureanu, antrenorul Daniel Asaftei (reprezentanți ai clubului Sharks Gym), Mihai Isop (promotorul promoției Urban Legend) și luptătorul Urban Legend Mădălin Crăciunică.

Tânărul de 16 ani din Năvodari Albert Potoceanu (vicecampion european de cadeți la box), antrenat de Marcel Jipeanu la Kempo Năvodari, a fost surpriza primei zile de preselecție la „Se caută un greu“.

Albert a primit o bursă din partea companiei de pază One Star Security, iar Eduard Irimia a declarat că îl va folosi și în filmul Back2Back, o producție internațională care se filmează în acestă perioadă.

Preselecțiile continuă zilnic, pe plaja Sensation Brazil din Mamaia (vizavi de hotelul Sulina), între orele 18.00 și 20.00.

Aveți posibilitatea să faceți cunoștință cu sportivi de top din România și să faceți antrenament cu cei mai buni antrenori. Vă așteptăm! Oss!, este mesajul organizatorilor adresat doritorilor.


Astăzi, invitat special este unul dintre cei mai buni luptători din România, Bogdan Stoica.

Sursa foto: Facebook (Marius Gheorghe Oss)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii