Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, se desfăşoară Adunarea Generală „Consiliul Judeţean va avea 51% la Farul. Nicuşor Constantinescu, preşedinte”

ro

29 Jan, 2015 00:00 2411 Marime text
Ieri, cu două zile înainte de Adunarea Generală Ordinară a membrilor fondatori ai CS FC Farul, au apărut informaţii concrete despre implicarea la club a Consiliului Judeţean Constanţa. 

Pe pagina personală de Facebook a lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC, a fost distribuită o postare de pe pagina „FC Farul Constanţa 1920”, în care se menţionează: „Vineri, se semnează actele prin care Consiliul Judeţean va prelua 51% din acţiunile FC Farul. Giani Nedelcu va fi preşedintele Comitetului Director, iar Nicuşor Constantinescu va fi preşedintele Consiliului de Administraţie! În Constanţa doar Farul contează!”. Postarea de pe „FC Farul Constanţa 1920” este însoţită de două fotografii: una a convocatorului Adunării Generale a FC Farul, iar una a ordinii de zi a şedinţei. Pe pagina de Facebook a lui Nicuşor Constantinescu mesajul este distribuit sub titlul „În Constanţa şi FC Farul contează!”.  

Adunarea Generală va avea loc mâine, de la ora 12.00, la sediul clubului (strada Primăverii numărul 2). Şedinţa a fost convocată de preşedintele Consiliului Director, Giani Nedelcu, în conformitate cu prevederile Statutului Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa (capitolul V - Adunarea Generală, articolul 13).
Pe ordinea de zi a Adunării Generale figurează următoarele puncte: 1. Revocarea calităţii de membru fondator a CS FC Farul Constanţa, în conformitate cu prevederile articolului 9, coroborat cu articolul 16 din Statut; 2. Actualizarea şi modificarea Statutului CS FC Farul Constanţa, în conformitate cu prevederile articolului 16, litera j, din Statut, coroborate cu prevederile articolului 33 din OG 26/2000 cu privire la Asociaţii şi Fundaţii; 3. Actualizarea şi modificarea Actului Constitutiv al CS FC Farul Constanţa, în conformitate cu prevederile articolului 33 din OG 26/2000 cu privire la Asociaţii şi Fundaţii; 4. Dobândirea calităţii de membru asociat de către persoanele juridice şi/sau fizice care şi-au exprimat voinţa în scris de a deveni membru asociat al CS FC Farul Constanţa, conform cu prevederile articolului 6, litera a, coroborate cu prevederile articolului 16, litera g, din Statutul CS FC Farul Constanţa; 5. Diverse. 

Reacţia lui Petre Grigoraş

În condiţiile în care se schimbă structura organizatorică a FC Farul, implicându-se şi Consiliul Judeţean, la echipă ar putea veni, din sezonul viitor, şi antrenorul Petre Grigoraş. „Aş fi onorat să preiau FC Farul, care este echipa mea de suflet. Constanţa a devenit a doua mea casă şi nu spun aceste vorbe de complezenţă. Am zis mereu că mă simt şi trăiesc precum un suporter farist. Nu poate fi vorba de o preluare imediată a echipei, însă, dacă este un proiect serios şi voi fi contactat, pot semna un precontract valabil pentru sezonul viitor. Aici mi-am început cariera de antrenor şi aici am sufletul”,  este citat Grigoraş pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii