Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente sportive, programate în week-end la Constanța. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

20 Jun, 2019 08:42 2066 Marime text
În  acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, alături de lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa,  I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.
 
Potrivit IJJ Constanța, misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.
 
În perioada 20-26 iunie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în Piața Ovidiu, unde va avea loc Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății”.
     
Sâmbătă, 22 iunie, oamenii legii se vor afla în zona stadionului „Sparta” din Techirghiol în vederea asigurării măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal C.S. Poseidon Limanu 2 Mai-A.C.S. Pescărușul Sarichioi.  În aceeași zi, va fi asigurată protecția participanților la marșul pe biciclete și role, ce va porni din zona Casei de Cultură.
     
Duminică, 23 iunie,  jandarmii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a  procesiunii religioase  „Trupul și Sângele Domnului” organizată de parohia Sfântul Pius din Pietrelcina, dar și a competiției sportive de lupte tătărești(kureș) ce va avea loc la Cumpăna.
 

„În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii care se pot rătăci cu uşurinţă în zonele aglomerate și să anunțe cel mai apropiat echipaj de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii