Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente sportive, programate în week-end la Constanța. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

19 Apr, 2019 08:43 1089 Marime text
Mâine, 20 aprilie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la meciul fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi C.S. Aerostar Bacău în cadrul campionatului Ligii a II-a.
 
Potrivit reprezentanților IJJ Constanța, evenimentul sportiv va avea loc pe stadionul Gheorghe Hagi din municipiul Constanţa cu începere de la ora 11.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenţii firmei de securitate contractată de către organizator şi va fi permis începând cu ora 09.30.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Totodată, în perioada 20-21 aprilie, jandarmii constănţeni vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal C.S. Medgidia – Unirea Slobozia, a partidei de rugby C.S.Năvodari – R.C. Bârlad, precum şi a şase meciuri de fotbal în sală în cadrul competiţiei Trofeul Liga Old Boys.
 

„Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în incinta stadionului.
Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât şi după terminarea acestuia, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii