Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:31 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe competiții sportive vor avea loc la Constanța în acest week-end. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

13 Oct, 2017 09:53 867 Marime text
Jandarmii constănţeni prezenţi în mijlocul comunităţii pentru asigurarea ordinii publice la manifestări cultural-artistice şi sportive
               
În  acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
Astăzi, 13 octombrie a.c., jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona stadionului Tineretului din Cernavodă, unde va avea loc partida de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă şi C.S.M. Sportul Chişcani, cu începere de la ora 15.00.

Mâine, 14 octombrie şi duminică, 15 octombrie,  oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la două meciuri de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi B.S.K. Handball Elite din  Norvegia, evenimente sportive ce se vor disputa la Sala Sporturilor din mun. Constanţa, cu începere de la ora 18.00.
 C.S. Tomitanii Constanţa, ce va avea loc pe stadionul Flacăra din Năvodari.

În aceeaşi zi,  oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi A.C.S. Spartac Bucureşti, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor din mun. Constanţa, cu începere de la ora 13.00, dar şi la meciul de fotbal dintre echipele  A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi A.C.S. Delta Dobrogea Tulcea, ce va avea loc pe stadionul „Central” din Techirghiol, începând cu ora 15.00.

De asemenea, mâine 14 octombrie a.c., începând cu ora 12.00,  oamenii legii vor fi prezenţi şi la Saraiu, unde va avea loc un eveniment cultural-artistic, cu ocazia sărbătoririi Zilei Comunei.

Duminică, 15 octombrie a.c., jandarmii constănţeni vor acţiona pentru a asigurarea climatului de normalitate civică la meciul de handbal masculin dintre echipele  A.H.C. Dobrogea Sud II Constanţa şi C.S. Medgidia, cu începere de la ora 13.00, dar şi la manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Oraşului Băneasa.
       

Jandarmii constănţeni recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii