Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Daniel Handrea, din Fântânele Pregătit de Daniel Ghiţă, „Micul Tyson” urcă din nou în ringul Colosseum Tournament

ro

17 Feb, 2021 00:00 4390 Marime text
 
  • Gala de sporturi de contact Colosseum Tournament 23 se va desfăşura pe 26 februarie.
  • Daniel Handrea se va duela cu Victor Alexandru, la categoria 61 kg.
  • Luptătorul din Fântânele a mai disputat două partide până acum în promoţie.
 
Un nou meci în promoţia Colosseum Tournament pentru tânărul luptător Daniel Handrea, originar din localitatea constănţeană Fântânele. Pe 26 februarie a.c., sportivul de pe litoral, care e membru al Team Daniel Ghiţă, îl va întâlni, la categoria 61 kg, pe bucureşteanul Victor Alexandru, în al treilea meci al lui Handrea în Colosseum Tournament. 
 
Lansat de Radu Medeleanu la Asociația Sportivă Viitorul Fântânele, Daniel Handrea, zis „Micul Tyson“, se pregăteşte de ceva timp la Bucureşti cu legenda K1 Daniel Ghiţă, care a remarcat şi el potenţialul luptătorului şi se preocupă de creşterea sportivă a acestuia, dar îl ajută pe Handrea şi sub alte aspecte. Luptătorul de la malul mării a mai disputat două partide până acum sub egida Colosseum Tournament, ambele anul trecut, înregistrând o înfrângere (în primul meci) şi o victorie (în disputa următoare). „Continuăm infuzia de tineri talentați și ambițioși. Doi sportivi cu un bagaj tehnic excepţional. Victor Alexandru vs Handrea Daniel. Cine va învinge? Colosseum Tournament 23”, au prefaţat partida de pe 26 februarie organizatorii galei, care va fi pe Digi Sport şi pe Fight Box.
 

Îi prevede un viitor frumos

 
„Daniel revine în ring într-una dintre cele mai spectaculoase gale din România în prezent, Collosseum Tournament. De câteva săptămâni, «Micul Tyson» se antrenează alături de starul mondial în K1 şi actualul deputat Daniel Ghiţă. Acesta îi prevede un viitor frumos lui Daniel, subliniind că e foarte exploziv, rapid şi extrem de puternic pentru categoria sa. Totodată, Daniel Ghiţă şi-a arătat disponibilitatea de a-l ajuta pe Handrea din toate punctele de vedere - pregătire, vitaminizare, tactică, tehnică - pentru ca sportivul nostru să ajungă să domine categoria 61 kg în România”, a declarat Radu Medeleanu, antrenor, dar şi sportiv la AS Viitorul Fântânele. 
 

„Munciţi, sacrificaţi-vă şi continuaţi să visaţi!”   

 
Daniel Handrea precizează că, sub bagheta lui Daniel Ghiţă, pregătirea pentru meciul de la finele lunii decurge foarte bine. „Timpul se scurge cu paşi repezi. Muncim şi iar muncim. Mă antrenez la intensitate maximă alături de numărul 1 mondial în lumea kick-box-ului. Pregătim revenirea zi de zi. Îi mulțumesc lui Radu Medeleanu, întrucât, datorită dânsului, mă antrenez alături de maestrul Daniel Ghiță, cel care a făcut România cunoscută pe tot mapamondul. Vreau să îi mulțumesc din suflet că este lângă mine din toate punctele de vedere, în pregătirea mea, pentru a ajunge nr. 1 pe categorie. Mă bucur enorm că are încredere în mine și vrea să mă ajute în cariera mea sportivă. Voi munci din greu pentru a fi la înălțimea așteptărilor! Un sfat pentru sportivii de vârsta mea sau chiar şi mai mari: Munciţi, munciţi, sacrificaţi-vă şi continuaţi să visaţi! Poate, cine ştie, într-o bună zi şi visurile pot deveni realitate. Succes tuturor!”, a punctat Daniel Handrea.
 

„Poate veni orice furtună!”

 
Luptătorul din Fântânele se arată mândru că beneficiază de îndrumările lui Daniel Ghiţă şi Radu Medeleanu. „Prețuiește ce ai lângă tine! Eu şi echipa mea muncim la fel sau chiar şi mai mult pentru revenirea din 25 februarie în cea mai prestigioasă promoție din România, Colloseum Turnament. Vom veni cu surprize în lumina reflectoarelor, iar aceasta datorită antrenorului nostru, Daniel Ghiță, care va avea o strategie diferită de meciurile anterioare. Având lângă mine oameni precum Daniel Ghiță şi Radu Medeleanu, poate veni orice furtună, oricând, oriunde. Sunt pregătit! Ossu! Va îmbrățișez cu drag, ne vedem pe 26 februarie, staţi aproape!”, a menţionat Daniel Handrea.
 

Meci în China

 
Radu Medeleanu a dezvăluit că luptătorului din Fântânele i se deschide şi o perspectivă internaţională în carieră. „Daniel Ghiţă plănuieşte ca Daniel Handrea să lupte şi în Europa. Chiar şi Gabriel Georgescu, organizatorul Colosseum Tournament, m-a sunat şi mi-a propus ca Handrea să evolueze şi în China. Ne mândrim că Fântânele are sportivi talentaţi, care luptă la cel mai înalt nivel. La fel de mândri şi de bucuroşi suntem însă şi că îl avem lângă noi pe cel mai bun şi mai titrat luptător pe care l-a avut România în ultimii ani. Avem şi alţi sportivi care vin din spate, dar, înainte să fie promovaţi la nivel profesionist, trebuie să treacă pe la expertul kick-box-ului mondial. El este cel care decide cine da şi cine nu”, a precizat Radu Medeleanu.
 

Iese la atac şi Radu Medeleanu!

 
Acesta şi-a anunţat revenirea în ring în luna viitoare. „Şi eu îmi pregătesc revenirea. Mai mult ca sigur că voi lupta din nou în martie. Momentan, mă pregătesc, iar când Daniel decide că sunt în vârf de formă, ieşim la atac. Până atunci, doar muncă. Mulţumim şi organizatorilor Colosseum Tournament că au încredere deplină în sportivii Team Daniel Ghiţă”, a menţionat Radu Medeleanu.
 
În secţiunea Galerie Foto a acestui articol găsiţi mai multe imagini cu Daniel Handrea şi Daniel Ghiţă.            
 
Citeşte şi:
 
I se spune „Micul Tyson”
Daniel Handrea, un alt luptător din Fântânele inclus în Team Daniel Ghiță

 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii