Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Costin Mincu, înfrângere la Arad, în meciul cu Mihai Cârstea, de la gala Dynamite Fighting Show

ro

17 Mar, 2020 00:00 3523 Marime text

Ediția a șaptea a galei Dynamite Fighting Show, care s-a desfășurat la Arad, a fost deschisă de partida Costin Mincu - Mihai Cârstea, Mincu fiind originar din Constanța,  dar stabilit de câțiva ani la  București, unde se pregătește cu Florin Mina la Tai Shin Do Gym Academy.
Cei doi s-au duelat în ring într-un superfight pe reguli de kickboxing la categoria supergrea, Mincu (29 de ani, 14 victorii și șapte înfrângeri înaintea partidei) având 1,97 m înălțime și 95 de kilograme greutate, în vreme ce bucureșteanul Cârstea (24 de ani, patru victorii și două eșecuri până atunci) avea 104,2 kg, la o înălțime de 1,90 m. Meciul a fost unul spectaculos, iar victoria i-a aparținut lui Mihai Cârstea.   
 
„Îmi pare rău, am dezamăgit. Nu am pierdut doar un meci, am pierdut si încrederea voastră. Îmi cer scuze că nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre. Am dat prea mult din gură și am făcut prea puține“, a postat Costin pe Facebook, după partidă. Luptătorul a fost încurajat însă de apropiați. „Suntem alături de tine, important este să te ridici de fiecare dată când ești pus la pământ. Succes!“ și „O înfrângere este un pas înainte pentru o victorie glorioasă. Fruntea sus!“, au fost două dintre mesaje.  
 
Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show)
 
Citește și:
 
Duel constănţean la Iași Costin Mincu l-a învins pe Alex Filip la gala Dynamite Fighting Show (galerie foto)

Luptătorul Costin Mincu, învingător prin abandon în gala „16. Night of Glory“ de la Viena (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii