Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Adrian Roşca, din Constanţa, va participa la Campionatul European

ro

14 Oct, 2015 00:00 2752 Marime text

Luptătorul constănţean Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu Constanţa, va evolua la Campionatul European din Ungaria, întrecere programată în intervalul 2 - 7 noiembrie, sub egida Federaţiei Internaţionale de Kickboxing.
 
Lupta va fi pe reguli K-1, iar cel care-l pregăteşte pe Adrian Roşca, Samir Regep, a declarat că elevul său ţinteşte titlul continental. În vârstă de 22 de ani, Adrian a dispus în luna august, la Năvodari, la gala „Clash of the Titans“, într-un meci pe reguli de K-1 de la categoria 81 kg, de Valentin Chirea (18 ani), de la Clubul Român de Kendo, sportiv care a obţinut, în anii trecuţi, titlurile de campion european (în 2011 şi 2013) şi mondial WAKO (în 2012) la kick-boxing, la categoria juniorilor. Chirea are în palmares şi medalia de argint la Europenele de Kendo, în 2013.


 
La întrecerea din Ungaria, Roşca va concura la categoria 86 kg, el având în acest moment 84 de kilograme. După Campionatul European, sportivul constănţean va evolua, în ţară, la Cupa Shin Dojo (pe sistem Kempo K-1) şi la întrecerea Judgement Day, la ambele întreceri vizând prima poziţie.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii