Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Adrian Roşca a plâns în vestiar Samir Regep - „M-am simţit ca un cerşetor! Mi-am amanetat telefonul mobil!“

ro

02 Aug, 2016 00:00 33104 Marime text


Luptătorul constănţean Adrian Roşca a evoluat în gala Superkombat de la Mamaia contra unui adversar redutabil, italianul Giuseppe de Domenico, în faţa căruia a pierdut, deşi evoluţia sa a fost lăudată inclusiv de adversar. Samir Regep, antrenorul sportivului, a postat pe Facebook dezvăluiri despre neajunsurile cu care cei doi s-au confruntat în pregătire şi despre ce alte probleme au întâmpinat.

„Nu mai pot, am obosit“

Samir Regep spune că a ajuns să se simtă ca un cerşetor atunci când caută sprijin financiar la diverse persoane de pe plan local.
 

„Nu mai pot, am obosit să lupt împotriva sistemului şi să fiu cerşetor la aşa-zişii sponsori, să ajung să le cer bani de nutriţie, de mâncare, de echipament şi bani pentru sportiv! Toţi zic da, însă cu condiţia să bată! Cum să bată însă, dacă pe zi mănâncă o ciorbă şi felul doi cartofi prăjiţi cu ciuperci? Ce randament să dea în ring, gândiţi-vă şi voi, oameni buni? Ăsta e sport de performanţă? Mai ales că atât eu, cât şi el stăm acasă în chirie şi trăim din sala de sport. Dacă ai copii în sală, merge, dacă nu, ce faci? Vine şi te ia proprietarul la rost! Şi apoi Adrian Roşca trebuie să urce în ring să lupte. Mai poţi fi concentrat la ce ai de făcut? Mă simt ca un cerşetor, iar mulţi antrenori sunt în situaţia mea, ştiu sigur asta. Îşi neglijează familia, prietenii şi ce au mai drag pentru artele marţiale!“, a postat Samir Regep.

 

„Vă jur cu mâna pe inimă“

Antrenorul spune că, pentru a-i putea achiziţiona lui Adrian Roşca susţinătoare de efort pentru pregătirea meciului cu Giuseppe de Domenico, şi-a lăsat telefonul mobil la amanet!
 

„Fraţilor, ce să facă sportivul meu contra italianului, dacă el lupta pe stomacul gol pe ring şi ce strategie să aibă, dacă nu poate duce? Prietenii mei mi-au zis că îi dau ei o ciorbă dimineaţa şi seara pulpe de pui cu orez, dar cu condiţia să le scrii pe spatele sportivului restaurantul! Asta doar pentru 200 de lei pe lună, atât îi costă pe ei masa sportivului. Şi vă jur cu mâna pe inimă că, în ultimele zile înainte de meci, mi-am lăsat telefonul la amanet ca să pot să-i iau o cutie cu aminoacizi şi vitamine! Ăsta e adevărul, poate mulţi o să râdeţi de mine, dar eu ăsta sunt, spun lucrurilor pe nume“, punctează Samir Regep.

 

„Eşti şi vei rămâne campionul meu!”

Samir Regep dezvăluie că adversarul italian de la Superkombat l-a felicitat la final pe elevul său.
 

„Nu îmi e ruşine de ce am scris. Îmi pare rău că Adi nu a reuşit mai mult în meciul de la Superkombat, dar credeţi-mă că a dat tot ce a putut pe ring. Scuze pentru cei care au crezut în Adi, dar ăsta e adevărul. Sunt martori că, în vestiar, Adi a plâns pentru că a dezamăgit multă lume. Giuseppe de Domenico l-a felicitat însă personal şi i-a spus că a fost un adversar dificil, care are viitor! Capul sus, Adi, pentru mine eşti şi vei rămâne campionul meu“, a mai postat Samir Regep pe reţeaua de socializare.

 

Bursă de la Superkombat

Ieri, antrenorul lui Adrian Roşca a spus că el şi sportivul său urmează să primească ajutor de la Superkombat. Preşedintele promoţiei, Eduard Irimia, a ţinut să lămurească însă lucrurile, pentru a nu se interpreta greşit.
 

„E foarte important să se distingă cele două probleme: una e că un sponsor de-al lor, personal, nu a onorat banii promişi, şi alta e ce facem noi. Nemulţumirea cu Samir Regep nu are legătură cu Superkombat. Relaţia lor individuală cu sponsorii e treaba lor. Una sunt banii primiţi de la sponsori, şi alta cei primiţi de la promoţie. Nemulţumirea a fost că un sponsor nu i-a mai dat banii după ce a pierdut. Să nu se perceapă că noi îl ajutăm că am văzut acum situaţia. Îl ajutam oricum, iar sprijinul nostru nu are nicio legătură cu mesajul lui Samir Regep. Ei ştiau deja că vor avea bursă la Academia Superkombat. Repet, să nu se înţeleagă că Superkombat îl ajută pe Roşca doar după ce s-a plâns. Noi oricum aveam în plan şi am anunţat că, după gala de la Mamaia, un număr de sportivi vor primi bursă“, a declarat Eduard Irimia.

 

Proiect la nivel global

Preşedintele Superkombat a spus că promoţia a dezvoltat un proiect la nivel global, prin care sunt sprijiniţi luptătorii.

„Avem şi 30 de români, participanţi la Superkombat, cărora le acordăm sprijin material pentru a face performanţă: le asigurăm nutriţie completă, partea medicală de pregătire şi echipament. În plus, încercăm să-i angajăm şi la firme, pentru cine are nevoie. De la Constanţa beneficiază de sprijinul nostru cei şapte care au luptat la Mamaia acum. N-am dat bursele în funcţie de meci câştigat sau de meci pierdut. Am mers pe sistemul cine merită. Plus încă un amănunt, antrenorul lui Roşca va primi şi el echipament“, a punctat Eduard Irimia.

 

„Gala de la Mamaia, o reuşită”

Şeful promoţiei a arătat că o înfrângere nu înseamnă neapărat că cel învins nu a luptat bine.
 

„Samir Regep şi-a vărsat nemulţumirea că, în Constanţa, unii sponsori, văzând eroii locali că participă în gale, vor să dea banii doar dacă aceştia câştigă. Însă, dacă te lupţi cu cineva care e în top mondial şi ai pierdut, înseamnă că eşti poziţionat undeva în top 5. Gala a fost o reuşită, iar dintre sportivii locali unii au câştigat, iar alţii au demonstrat că se pot lupta oricând în Europa cu sportivi de categoria A“, a încheiat Eduard Irimia.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vladimir Stoica 04 Aug, 2016 12:19 Prin aceeasi situatier trece powerliftingul romanesc si eu insumi, care sunt presedinte al primului si singurului club din Bucuresti, sportiv la categoria 74 kg si instructor...