Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii de la CS Marina Constanţa, pe podiumul Campionatului Balcanic de Ju-Jitsu. Patru medalii!

ro

29 Sep, 2018 00:00 5297 Marime text
Lotul Național de Ju-Jitsu al României a revenit în țară după participarea la Cupa Mondială de Ju-Jitsu pentru cadeți Under-15 și Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu pentru seniori, tineret Under-21, juniori Under-18 și copii Under-12, competiții desfășurate în acest an la Atena, în Grecia.
 
A doua delegație ca mărime, după țara gazdă, România a înscris în concurs un lot numeros, care a cuprins 75 de sportivi, luptând pentru medalii la toate disciplinele de concurs: probe individuale - Fighting (luptă semi-contact) și Ne-Waza (luptă la sol, tip Ju-Jitsu Brazilian); probe de echipă - Duo Clasic (prezentare de virtuozitate tehnică demonstrată de echipe de doi sportivi), Duo Show (combinație de tehnică și prezentare coregrafică cu imaginarea unui scenariu de luptă). La finalul competiției, steagul României a fluturat pe treapta a treia a podiumului pe națiuni. Recolta de medalii a României a cuprins 59 medalii, dintre care 20 de aur, 19 de argint și 20 de bronz.
 
Clubul Sportiv Marina Constanța a participat la Campionatul Balcanic şi a reușit să claseze patru sportivi pe podium, după cum urmează: medalie de aur - Răzvan Rotariu - U12, -24 kg; medalie de argint - Daria Kraus - U12, -36 kg; medalii de bronz - David Rizu - U12, -34 kg; David Dorneanu - U12, -42 kg. Totodată, Miruna Iuga a ocupat locul cinci la U12, -32 kg.
 
„Chiar dacă au fost la prima participare la un concurs de o asemenea anvergură, sportivii constănțeni au arătat tărie de caracter și au câștigat aceste medalii onorabile. Prestația lor ne obligă să continuăm acest drum început acum trei ani și sperăm pe viitor să reușim să aducem acasă titlul mondial. Când câștigi meciuri cu țări ca Grecia (la ei acasă, în sala olimpică), Muntenegru sau Olanda, realizezi că munca depusă cu acești copii a dat roade. Felicitări părinților, copiilor și antrenorilor. Hai Marina! Drumul nostru continuă!“, a declarat Dan-Marian Ungureanu, preşedintele CS Marina Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii