Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii Alex Filip şi Cătălin Căşaru, din Constanţa, actori în mega-evenimentul Superkombat de la Ploieşti (galerie foto)

ro

19 Feb, 2015 00:00 5846 Marime text
Cei mai buni luptători din România sunt anunţaţi în programul primei galei Superkombat din 2015, care va avea loc pe 7 martie, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, şi care va cuprinde, pe lângă meciuri internaţionale pe reguli de K-1, confruntări de MMA şi un meci între fete.

În cadrul mega-evenimentului vor evolua şi luptătorii constănţeni Alex Filip, de la clubul Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), şi Cătălin Căşaru, de la clubul Pontica (antrenor, Daniel Asaftei). Cele două cluburi fac antrenamente împreună, iar în prezent Filip şi Căşaru se află la Slănic Moldova, unde efectuează un stagiu de pregătire până pe 22 februarie. În total, sportivi din 12 ţări vor participa la competiţia transmisă în direct pe cinci continente. După ce, în a doua parte a anului trecut, promoţia condusă de Eduard Irimia a pus în scenă evenimente în Olanda, Elveţia şi Olanda, Superkombat revine în România cu o super-gală la Ploieşti, acolo unde noua senzaţie a categoriei grea în kickboxul mondial, Benjamin Adegbuyi, neînvins de doi ani şi jumătate, va fi capul de afiş, alături de fraţii Bogdan şi Andrei Stoica. Toţi trei vor fi protagoniştii unor super-fight-uri internaţionale care se anunţă extrem de disputate. La categoria 77 kg, Alex Filip va lupta pe reguli de kickboxing cu un sportiv de la Scorpions Cotnari, iar, la MMA, Căşaru va întâlni un sportiv spaniol.

Cătălin Moroşanu face un reality-show în junglă

De asemenea, ploieşteanul Amansio Paraschiv, câştigător recent al unui turneu în China, va încerca să cucerească titlul mondial Superkombat New Heroes, în faţa albanezului Julian Imeri, campionul WKA (World Kickboxing Association), într-o confruntare care va unifica ambele centuri. Şi luptătorii internaţionali anunţă un spectacol incendiar în Sala Olimpia, promotorul Eduard Irimia dezvăluind că a selectat opt dintre cei mai buni grei din lume pentru un eveniment de clasă. „Cu siguranţă, cei mai bine cotaţi sportivi români vor fi prezenţi, cu excepţia lui Cătălin Moroşanu, care se află în junglă pentru un reality show. O nouă generaţie internaţională de grei va fi adusă în premieră la Ploieşti, va fi o adevărată confruntare a noilor eroi. În plus, venim cu o premieră, meciuri de MMA, dar şi cu o confruntare între fete, pentru a condimenta gala“, a declarat Eduard Irimia.

Va participa şi D’Angelo Marshall, din Curacao

Nu mai puţin de 14 meciuri vor avea loc în cadrul galei de la Ploieşti, dintre care două pe reguli de MMA şi unul între fete, pe reguli K-1. În afară de Filip şi Căşaru, printre românii confirmaţi se numără Cristian Ristea, Cristian Spetcu, Robert Stoica, Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase şi Cristiana Stancu. Printre greii internaţionali selectaţi pentru Ploieşti se află polonezul Michal Wlazlo (1,96 m, 118 kg, 10 victorii - patru înfrângeri), D’Angelo Marshall (1,94 m, 105 kg, 22 de victorii - două înfrângeri), din Curacao, şi albanezul Rustemi Kreshnik (1,87 m, 108 kg, 30 victorii - şapte înfrângeri), programul complet al galei urmând să fie dezvăluit în cursul săptămânii viitoare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii