Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători la Kickbox Ursoi Constanţa Liviu Iancu, Adrian Sandu şi Costin Ghindeanu, argint la Cupa Campionilor (galerie foto)

ro

13 Dec, 2016 00:00 8002 Marime text
AS Kickbox Ursoi Constanţa a participat cu patru sportivi la Cupa Campionilor la kickboxing, iar trei dintre ei au obţinut medalia de argint. Întrecerea s-a disputat la Piteşti, în organizarea Departamentului All-Styles al Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, al CS Preda Piteşti, al CS Aleph Kick-boxing şi al Clubului Român de Kendo.
 
Luptătorii de la AS Kickbox Ursoi care au urcat pe treapta a doua a podiumului sunt Liviu Iancu, Adrian Sandu şi Costin Ghindeanu, iar al patrulea sportiv care a evoluat la Piteşti a fost Dănuţ Gălăţeanu. Kickbox Ursoi a fost singurul club din Constanţa care a participat la această ediţie a Cupei Campionilor. „Doi dintre cei trei medaliaţi ai noştri câştigaseră în finală, dar arbitrul principal a întors decizia. Competiţia a fost una de mare anvergură, cu o participare valoroasă. Sportivii noştri au evoluat foarte bine“, a declarat Cătălin Nagy, preşedintele AS Kickbox Ursoi.
 
Înainte de startul Cupei Campionilor s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Marius Iulian Ursoi, fost campion mondial la Muay Thai, în 1997, în Thailanda, şi fost antrenor la Kickbox Ursoi.
Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii