Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători de la Tai Chi Do Ryu Constanța, 15 medalii la întrecerea continentală, dintre care cinci de aur

ro

26 Jun, 2021 00:00 4176 Marime text
 

 
  • Delegația tricoloră la European Fight Games a fost condusă de Marcel Ilașcu, antrenorul de la Tai Chi Do Ryu.
 
European Fight Games II, campionatul continental desfășurat în Ungaria, la Budapesta, a fost unul de succes pentru reprezentanții Tai Chi Do Ryu Constanța, care au compus în majoritate lotul României la competiție.
 
Antrenorul grupării constănțene, Marcel Ilașcu, a fost cel care a condus selecționata tricoloră la competiția de la Budapesta, îndrumându-i pe sportive la cele trei probe de concurs: K1, K1 Light și Light Contact. Mai mult, tehnicianul a și concurat, la veterani, urcând pe prima treaptă a podiumului. Luptătorii de la Tai Chi Do Ryu Constanța au cucerit 15 medalii (cinci de aur, șase de argint și patru de bronz), dintre cele 17 distincții obținute în total de România. Pe lângă sportivii constănțeni, din lotul tricolor a mai făcut parte Marcus Aurelius Andrei Lungu, din orașul Oțelu Roșu (județul Caraș Severin), care a cucerit două medalii de aur, la Light Contact și la K1 Light.  
 
De la Tai Chi Do Ryu au urcat pe podium: Marcel Ilașcu - aur la K1 Light, Ștefan Ilașcu - un aur, un argint și un bronz, Darius Bălan - aur și argint, Rareș Seceleanu - aur și argint, Taifun Maulti - aur și bronz, Eduard Gîscă - argint, Maria Olteniceanu - argint și bronz, Georgiana Roșu - argint și bronz. „A fost o competiție puternică. Pe lângă România, au participat țări ca Ucraina, Olanda, Cehia, Polonia sau Ungaria. Concurența a fost la un nivel ridicat. Delegația ucraineană a lăsat cea mai puternică impresie în concurs, fiind și lotul cel mai numeros prezent în Ungaria“, a declarat Marcel Ilașcu. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Tai Chi Do Ryu)

 
Citește și:

Întrecere internaţională în Ungaria
Luptătorii de la Tay-Chi-Do-Ryu Constanţa, 14 medalii la X Fight Cod (galerie foto)

 
Antrenaţi de tatăl lor
Fraţii Ilaşcu au luptat în premieră în aceeaşi gală, în Italia. Ştefan a cucerit centura europeană XFC

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii