Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători de elită se înfruntă la Constanţa, pe 1 decembrie Coloşii Cătălin Marin şi Tolea Ciumac, faţă în faţă înainte de „Marea Revanşă”

ro

20 Nov, 2013 00:00 4655 Marime text
Conferinţa de presă şi cântarul oficial ale galei „Total Contact 3 - Marea Revanşă” vor avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, la Maritimo Shopping Center, în zona Gastro, de la ora 15.00.

Cu această ocazie, vor fi puşi faţă în faţă luptătorii din main-eventul turneului, constănţeanul Cătălin Marin (campion european şi vice-campion mondial de Kung-Fu) şi vestitul Tolea Ciumac, dar şi ceilalţi participanţi. A doua atracţie a serii va fi meciul dintre Bogdan Mihalache şi Alexandru Filip. Evenimentul sportiv este organizat de clubul Wind Extreme şi va avea loc la Centrul Bingo Europa din Constanţa, duminică, 1 decembrie, cu începere de la ora 19.00. „Tolea Ciumac este chemat în ring de Cătălin Marin, care doreşte să-şi ia revanşa după înfrângerea suferită în primăvara acestui an, la gala Total Contact 2, disputată tot la Constanţa”, a declarat sensei Valeriu Ariton, antrenor la CS Wind Extreme şi Sakura Fight. Pe 30 noiembrie, de la ora 20.00, la un club din Constanţa se va desfăşura petrecerea de „Bun venit” organizată în cinstea luptătorilor.

Gala adună cele mai puternice cluburi de arte marţiale din Constanţa, care îşi trimit în ring luptătorii de elită. Vor concura sportivi de la Wind Extreme, Bogdan Ciubotariu, Ying-Yang, Tai-Chi-Do-Ryu, Juniorii Tuzla, Oyama Karate, SanGym Brick, Sakura Constanţa, Kempo Navodari, Keru Kento, dar şi de la Respect Gym Găeşti şi Satori Slobozia. Biletele costă 20 de lei şi pot fi achiziţionate de la magazinele Megabolic sau sunând la numerele de telefon 0737-224.746 şi 0753-124.122. „Wind Extreme este un club nou înfiinţat, care doreşte să promoveze Karate Kyokushin. Total Contact reprezintă un pas către atingerea obiectivului. Fondurile strânse în urma vânzării biletelor vor fi utilizate pentru modernizarea sălii de antrenament şi pentru susţinerea tinerilor luptători în vederea participării lor la compeţiile naţionale şi internaţionale”, a spus Bogdan Alexandru Iancu, preşedintele CS Wind Extreme.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii