Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, medaliată la Campionatul European

ro

23 Apr, 2021 09:48 3788 Marime text
  • Andreea ​Ana a fost la un pas de finala mare, dar a pierdut în semifinală, după un meci strâns.
 
Performanţă deosebită pentru luptătoarea din Mangalia Andreea Ana, care a urcat pe podium, cucerind medalia de bronz, la Campionatul European de seniori din Polonia.

Andreea Ana a evoluat la categoria 55 kg.  

Două medalii europene de bronz, pentru România! Două medalii câștigate atât de frumos de către Ana Andreea Beatrice (55 kg) și Katia Zhydachevska (59 kg) care au luptat, cu toată dăruirea, în finale!

Ana Andreea Beatrice a învins-o prin superioritate tehnică (12-0) pe adversara din Belarus, Katsiaryna Pichkouskaya.

Katia Zhydachevska a muncit până în ultima secundă a meciului și s-a impus în fața adversarei sale tot din Belarus, Yuliya Pisarenka.

Felicitări, fetelor! Felicitări antrenorilor și întreg staff-ului tehnic! România e mândră de voi!, este mesajul Federaţiei Române de Lupte.

 
Andreea Ana a fost la un pas de finala mare, dar a pierdut în semifinală, după un meci strâns contra polonezei Roksana Zasina, scor 2-1.

Andreea Ana e originară din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, fiind descoperită şi pregătită pe plan local de Marian Oancea. În prezent, luptătoarea e legitimată la CSA Steaua Bucureşti.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Lupte)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii