Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Lupii tineri!“ Ştefan Orza, de la Sharks Gym Constanţa, îl are ca adversar la OSS Fighters 5 pe Serghei Zanosiev

ro

11 Jan, 2020 00:00 4406 Marime text

În mai puţin de o lună, pe 7 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, se va desfăşura o nouă gală, a cincea, a promoţiei constănţene OSS Fighters. Evenimentul „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ începe la ora 20.00 şi va fi unul de nivel mondial, cu nume mari pe afiş, în organizarea One Star Security Constanţa (Marius Gheorghe) şi a restaurantului Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producător - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan). Printre luptătorii care vor urca în ting se numără şi doi constănţeni, Alex Filip şi Ștefan Orza, ambii de la Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei).
 
În vârstă de 18 ani, Ștefan Orza îl va întâlni într-un super-fight la categoria 70 kg pe Serghei Zanosiev (22 de ani), de la Stoica Brothers Academy. „Lupii tineri! Un meci ce se anunţă extrem de spectaculos, întâlnirea dintre Serghei Zanosiev, de la Stoica Brothers Academy şi Orza Stefan, de la Sharks Gym Constanta! Deşi sunt la o vârstă fragedă, cei doi luptători oferă spectacol şi kickboxing de calitate la fiecare meci, iar, dacă Zanosiev a disputat lupte şi în alte promoţii din afara ţării şi a avut parte de luptători consacraţi, precum Daniel Corbeanu, pentru Orza acest meci va fi următorul test important după l-a învins în vară pe Călin Petrişor! Ei sunt viitorul kickboxingului românesc, iar viitorul suna bine! «Fight real, be real! OSS Fighters»“, se arată pe pagina de Facebook a OSS Fighters.  
 
De loc din satul Moşneni, comuna 23 August, Ştefan Orza este un luptător în plină ascensiune, care face show în galele profesioniste. Pe finalul anului trecut, a concurat şi la Campionatul Mondial de Kempo, întrecere care s-a desfăşurat în Ungaria, la Budapesta, sub egida UWSKF (United World Sport Kempo Federation), realizând performanţa de a cuceri două medalii de aur, în probele de full kempo şi knockdown, după ce a învins sportivi redutabili.
 
Iniţial, gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ fusese programată pe 8 februarie, dar data a fost modificată în 7 februarie, motivul având la bază decizia partenerilor media de a putea transmite live la TV şi online pe Fight Box acest eveniment internaţional de mare amploare.
 
Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)
 
Citeşte şi:
 
Gală de nivel mondial, cu piramidă la categoria grea Urcă în ring la OSS Fighters 5, după ce a luptat în Glory cu Rico Verhoeven (galerie foto)

Ştefan Orza, luptător la Sharks Gym Constanţa Povestea unui tânăr din Moşneni care a devenit dublu campion mondial la Kempo (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii