Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, se dispută FC Botoșani - FC Viitorul Gică Hagi - „Deplasare grea, contra unui adversar care joacă un fotbal bun, agresiv“

ro

30 Nov, 2019 17:12 2057 Marime text
În etapa a 18-a a Ligii 1, FC Viitorul joacă în deplasare cu FC Botoșani, luni, 2 decembrie, de la ora 20.30.

În clasament, formația de pe litoral se află pe locul 3, cu 32 de puncte, în vreme ce echipa boroșăneană e a opta în ierarhie, cu 23 de puncte.

Avem o deplasare grea, contra unui adversar care joacă un fotbal bun, agresiv. FC Botoșani e o echipă foarte puternică acasă, creează o presiune enormă. Spr să reușim un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv. Încercăm să câștigăm, întrucât suntem într-un moment bun și trebuie să fructificăm această situație, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.  


În lotul FC Viitorul pentru acest meci se va afla și mijlocașul brazilian Eric, absent de mai mult timp de pe teren, din pricina unor probleme medicale.  

În lot e și Eric, vom vedea dacă va fi apt de joc, încă nu e la maximum din punct de vedere fizic, a spus Hagi.

Am avut mereu meciuri dificile în deplasare cu FC Botoșani. Trebuie să fim pregătiți, ca să scoatem un rezultat pozitiv. Etape trec, iar noi vrem să acumulăm cât mai multe puncte, a precizat căpitanul FC Viitorul, stoperul Bogdan Țîru.   


Un alt fundaș central al formației constănțene, Virgil Ghiță, a precizat:

Mă bucur că am revenit pe teren și am reușit să-mi ajut echipa, marcând și un gol. Avem un moral bun pentru partida de la Botoșani. Ne interesează să ne facem jocul nostru și să câștigăm.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii