Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, fotbaliştii de la Farul Constanţa încheie vacanţa. Care e programul de pregătire

ro

13 Jan, 2020 00:00 2627 Marime text

Fotbaliştii de la FC Farul Constanţa încheie vacanţa de iarnă luni, 13 ianuarie, şi demarează pregătirea pe 2020. După ce o parte dintre jucători efectuează, de dimineaţă, de la ora 8.00, vizita medicală (restul urmând a face același lucru marți dimineață), „marinarii“ participă apoi, de la ora 14.30, pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța, la primul antrenamentul din noul an.


Până pe 1 februarie, fariştii se vor antrena la Constanţa, urmând a disputa şi trei partide de verificare, în compania unor echipe din ligile inferioare din judeţ. Pe 2 februarie, lotul Farului va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya (Turcia), în staţiunea Lara, unde trupa de pe litoral se va antrena până pe 15 februarie, în acest stagiu fiind prevăzute şi patru meciuri amicale.
 

Ciclu de pregătire complet  


„Ne dorim să asigurăm condiţii de pregătire foarte bune şi să efectuăm un ciclu de pregătire complet, mai ales că în vară am început antrenamentele destul de târziu. Am ales Antalya pentru că acolo beneficiem de terenuri bune de antrenament, vremea este bună şi găsim formaţii puternice pentru partidele de verificare. Printre adversarii deja stabiliţi în Antalya sunt echipe din Bulgaria şi Coreea de Sud”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, managerul FC Farul, Tiberiu Curt.
 

La şase puncte de baraj


Aflată sub comanda unui staff tehnic condus de Ianis Zicu (36 de ani), FC Farul Constanţa a încheiat meciurile din 2019 din ediţia 2019/2020 a Ligii a 2-a pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte şi +2 la „adevăr“, înregistrând în cele 20 de partide disputate opt victorii, cinci egaluri şi şapte eşecuri, golaveraj 24-18. „Marinarii“ sunt la la şase puncte de locul trei, care asigură prezenţa la barajul de promovare în Liga 1.


Echipa de pe litoral a înregistrat performanţa ca în meciurile jucate acasă în acest an în sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a să nu piardă! Mai mult, cele nouă partide disputate pe litoral le-a încheiat cu un bilanţ excelent, opt victorii şi un egal, golaveraj 18-3. În deplasare însă, bilanţul este mai modest, „marinarii“ nereuşind să câştige vreun meci şi cucerind patru puncte, în urma a patru egaluri. În primul meci din 2020, FC Farul va întâlni pe teren propriu, în etapa a 22-a, Concordia Chiajna (locul 16, cu 21 de puncte).


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanța)


Citeşte şi:

Imagini de vacanţă cu fotbalişti de la FC Farul. De pe pârtia de la Vârtop, până la Colosseum!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii