Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lungu completeaza lista indisponibililor

ro

23 Oct, 2002 00:00 729 Marime text

Accidentari in lant inaintea meciului cu Universitatea Craiova

O noua accidentare ii da de cap antrenorului Viorel Hizo inaintea meciului de duminica, de la Universitatea Craiova. Dupa ce Adrian Senin si Cosmin Mocanu nu s-au antrenat luni din cauza unor accidentari suferite in meciul cu "Poli" AEK Timisoara, ieri de dimineata, la sedinta de pregatire de pe stadionul ITC, Florin Lungu s-a pregatit separat, acuzand o leziune la genunchi. Lungu a efectuat ieri doar alergari usoare si exercitii fizice si, cu siguranta, va lipsi la amicalul de astazi cu CS Midia, disputat la Navodari, de la ora 15.00. Tot astazi, in lotul constantean va fi un moment de sarbatoare, mijlocasul Ianis Zicu urmand a face cinste, deoarece isi sarbatoreste ziua de nastere implinind 19 ani, motiv pentru care ii uram si noi "La multi ani! ".

Salomir fluiera la Craiova

Centralul Marian Salomir (din Cluj) va arbitra meciul (televizat de TVR 1) de la Craiova. El va fi ajutat la cele doua tuse de Dan Bargauanu si Cristian Marinescu (ambii din Bucuresti). Rezerva va fi Gheorghe Moise, iar observatori Robi Urs si Ioan Igna.

Patru seniori la tineret

In meciul echipelor de tineret, echipa Farului, pregatita de Cristian Camui, va fi intarita de patru seniori. Antrenorul Viorel Hizo a renuntat la serviciile portarului Vlas si ale jucatorilor de camp Popete, Tanasa si Cr. Petcu. Este posibil ca Popete sa fie inclus si in lotul echipei mari.

Crainiciuc, la tragere

Directorul sportiv al Farului, Mircea Crainiciuc, se va deplasa maine la Bucuresti pentru a asista la tragerea la sorti a meciurilor din cadrul "saisprezecimilor" "Cupei Romaniei" la fotbal. Tragerea la sorti va avea loc la "Casa Fotbalului". Va reamintim ca, alaturi de Farul, in aceasta faza a cupei mai participa si divizionara B CS Midia Navodari ce a eliminat, saptamana trecuta, pe Electrica Dobrogea Constanta (scor 5-2).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii