Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lumea boxului este devastată de durere. Avea doar 22 de ani. A murit într-un cumplit accident de circulație. Cinci răniți și doar el decedat

ro

31 Dec, 2017 03:26 7719 Marime text
Tânărul decedat în accidentul rutier de la Cocorăștii Colț este un fost pugilist medaliat cu bronz la Campionatul Mondial scrie în ediția electronică, de ieri, Observatorul Prahovean.

Accidentul cumplit a avut loc în urmă cu două zile la Cocorăștii Colț.

Una dintre cele cinci persoane implicate a decedat.

Este vorba despre fostul medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Juniori și la Campionatul European, Georgian Tudor, în vârstă de 22 de ani, fost elev al antrenorului Titi Tudor.

„Nu pot să-mi revin de când am auzit de tragedie. Am avut o premoniție. Am avut un vis ciudat, iar a doua zi am aflat vestea. Georgian mi-a fost elev. A luat bronzul și la Campionatul Mondial de juniori și la Campionatul European. A renunțat la box în 2015, când au apărut problemele financiare la CSM Ploiești. Nu-mi pot reveni, pentru că m-am întâlnit cu el în urmă cu o săptămână, la Cupa Moș Crăciun”, a spus Titi Tudor, cel care i-a fost antrenor lui Georgian, pentru publicația menționată.
 

Accidentul a avut loc joi noaptea, în jurul orei 22.30, pe raza localității Cocorăștii Colț, pe DJ 101A, în evenimentul rutier fiind implicat un singur autoturism cu cinci persoane, din care una, era în stare foarte gravă.

Pompierii de la ISU Prahova au intervenit cu o autospecială și două ambulanțe SMURD, patru ocupanți ai mașinii ajungând la spitalul de Urgență de la Ploiești.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii