Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lokomotiv Novosibirsk, prea tare pentru echipa constănţeană CVM Tomis a părăsit Liga Campionilor (galerie foto)

ro

19 Feb, 2015 00:00 1521 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a pierdut şi meciul retur din play-off-ul de 12 al Ligii Campionilor, partidă jucată, ieri, în deplasare, cu echipa rusă Lokomotiv Novosibirsk, câştigătoare, acum doi ani, a competiţiei. Ca şi la Constanţa, ruşii s-au impus cu 3-0, ieri scorul pe seturi fiind 25-13, 25-12, 25-21. Întâlnirea a durat 69 de minute.
 
„Tomis Constanţa a venit la Novosibirsk cu echipa a doua, astfel că rezultatul partidei a fost uşor de ghicit“, a declarat Andrei Voronkov, antrenorul principal al lui Lokomotiv. „Echipă rusă este foarte puternică şi s-a calificat pe merit în faza următoare a competiţiei“, a spus şi Radu Began, antrenorul secund al CVM Tomis.
 
Echipa constănţeană părăseşte însă cu fruntea sus întrecerea, după ce a ieşit în premieră pentru voleiul românesc din grupa preliminară a Ligii, încheind seria pe primul loc, cu cinci victorii şi o înfrângere în şase meciuri. Mai mult, a obţinut calificarea în play-off-ul de 12 cu o etapă înainte de încheierea partidelor din serie!
 
Sursa foto: cev.lu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii