Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionii Dobrogei! SSC Farul a promovat in Liga a 3-a (galerie foto + video)

ro

24 Jun, 2017 17:44 11507 Marime text
Stadionul Farul din Constanța găzduiește astăzi meciul de fotbal SSC Farul (campioana judeţului Constanţa) - Pescărușul Sarichioi (campioana judeţului Tulcea), contând pentru returul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. În tur, SSC Farul s-a impus cu 7-2, astfel că accederea în eșalonul al treilea e o formalitate pentru echipa constănțeană. Formația fanilor va sărbători alături de suporteri, acasă, îndeplinirea obiectivului. 

UPDATE: Partida a inceput. Startul meciului a fost dat simbolic de unul dintre marii sportivi ai Constan'ei, Razvan Florea,  medaliat olimpic la nataţie.

UPDATE: Echipa de start a SSC Farul (antrenori, Ion Barbu si Gică Mina; director tehnic, Viorel Farcaş) este: Vl. Neagu - Răvoiu, Fl. Pătraşcu (cpt.), Bumbac - Al. Grigoraş, Vl. Suciu, Ochia, I. Florea, Şicu - D. Zaharia, Mazilu.

UPDATE: În minutul 27, SSC Farul a deschis scorul, prin Vasile Şicu. Cu cinci minute mai devreme, Farul a rămas îin inferioritate numerică, după ce portarul Vlad Neagu a primit cartonaşul roşu. În poartă a intrat rezerva de portar, Gică Mina, care e şi antrenor secund şi are 44 de ani! Jucătorul de câmp de la SSC Farul care a ieşit de pe teren ca să poata intra Mina, în urma eliminării lui Neagu, a fost Alex Grigoraş, care se şi accidentase.

UPDATE: La meci asistă şi foşti jucători ai FC Farul, precum Dinu Todoran, Cosmin Paşcovici sau Petre Ivanovici.

UPDATE: La pauză, s-au efectuat extragerile la tombola cu premii: un voucher turistic de 150 de euro - bilet câştigător 5878 (extragerea a fost efectuată de Răzvan Florea); un tricou SSC Farul - 2.293 (extragere - Inocenţiu Pavlicu, jucător SSC Farul); un fular şi un fanion SSC Farul - 1.234 (extragere a unui alt jucător constănţean, Ionuţ Măgureanu).

UPDATE: Atmosfera este foarte frumoasă pe Farul, ca în vremurile bune! De la staţia de amplificare a stadionului s-a anunţat că la acest meci s-au vândut 3.632 de bilete şi că numărul total de spectatori prezenţi e de peste 4.000.

UPDATE: Pe parcursul meciului la SSC Farul au mai jucat (în afară de Gică Mina) Robert Neagoe, Dani Popa şi Ionuţ Măgureanu.

UPDATE: Pescăruşul Sarichioi (antrenori, Marian Costache şi Doru Bravu) a început meciul cu: Geomadin - M. Bravu, Nane, Tomescu, Nichifor, Coconaşu, Şt. Ciobanu (cpt.), Alexe, Poştaru, D. Grigoraş, Ispas. Au mai evoluat Ţeican, Teliceanu, Gurei şi Cartoafă.  

UPDATE: Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru SSC Farul, care a promovat în Liga a 3-a cu scorul general de 8-2 la baraj.

UPDATE: La finalul partidei, jucătorii, antrenorii şi membrii celorlalte staff-uri ale echipei au primit tricourile, medaliile şi cupa de campioni ai Dobrogei în ediţia 2016/2017. Festivitatea de premiere a fost efectuată de Georges Muzaca, Adrian Petrescu şi de fostul jucător al FC Farul Dinu Todoran. Pentru devotamentul arătat faţă de culorile alb-albastre, a primit distincţii şi Arghirios Diniakos, suporter înfocat, care a fost foarte emoţionat cu acest prilej.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii