Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prelungiri de coșmar FC Viitorul a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după o înfrângere la scor în Cipru, cu Apoel Nicosia

ro

02 Aug, 2017 19:52 2353 Marime text
Echipa campioană a Ciprului, Apoel Nicosia, și cea a României, FC Viitorul, se întâlnesc în această seară, în Cipru, în manșa secundă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
 
În tur, la Ovidiu, s-a impus FC Viitorul, cu 1-0 (Cr. Ganea 75).
 
Cine are câștig de cauză în dubla manșă se califică în play-off-ul Ligii Campionilor, având asigurată accederea în grupele Europa League. 
 
Echipele de start pentru meciul din această seară sunt:
 
Apoel Nicosia (antrenor, Giorgos Donis): Waterman - Milanov, Rueda, Carlao, Lago - Bertoglio, Vinicius, Morais (cpt.), Aloneftis - Vander, de Camargo.
 
Rezerve: Pardo - Artymatas, Ebecilio, Efrem, Alexandrou, Oar, Merkis.
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Boli, Țîru, M. Constantin, Ganea - Benzar (cpt.), Nedelcu, Lopez - Chițu, Coman, Cicâldău.
 
Rezerve: Buzbuchi - Mladen, Herea, Ciobanu, Hodorogea, Eric, Dumitrescu.
 
Arbitri: Aleksei Eskov - Dmitri Mosyakin, Igor Demeshko (toți din Rusia); rezervă: Kirill Levnikov (Rusia).

UPDATE: Meciul stă să înceapă. Fotbaliștii FC Viitorul au intrat pe teren purtând tricouri albe cu mesajul Be Strong, Arpi... (Fii tare, Arpi...), la adresa colegului lor, portarul Arpad Tordai, căruia i-a murit tatăl. 

UPDATE: Arbitrul a fluierat startul partidei.

UPDATE: Mare ocazie pentru FC Viitorul, în minutul 3: Florinel Coman trage, de la 17 m, în bară! 

UPDATE: Oaspeții, din nou periculoși - Țîru șutează din șase metri, peste poartă.

UPDATE: Apoel deține posesia, însă fără a se arăta periculoasă față de poarta lui Rîmniceanu. 

UPDATE: În minutul 19, Florinel Coman se află într-o situație favorabilă la marginea careului, unu la unu cu un adversar, dar șutul său este blocat.

UPDATE: Prima ocazie importantă a lui Apoel, în minutul 32, De Camargo trage din careu la colțul scurt, Rîmniceanu respinge foarte bine în corner.

UPDATE: În minutul 35, FC Viitorul are o nouă situație bună, prin Nedelcu. Acesta șutează de la peste 25 de meri, iar portarul gazdelor respinge cu dificultate. 

UPDATE: S-a încheiat prima repriză, cu scorul de 0-0. O primă parte foarte bună a Viitorului, care nu numai că nu le-a permis gazdelor să o pună în dificultate, dar și-a creat și câteva ocazii foarte bune. La acest scor, echipa lui Hagi este în play-off. 

UPDATE: A început partea secundă. 

UPDATE: În minutul 49, portarul Rîmniceanu se opune excelent la șutul înșelător al lui Aloneftis.

UPDATE: În minutul 54, Apoel deschide scorul, prin Carlao, care trimite cu capul din careu, în urma unui corner! Imediat, gazdele fac prima schimbare: Ebecilio în locul lui Aloneftis. Scorul a devenit egal la general, 1-1.  

UPDATE: Replică a FC Viitorul, un minut mai târziu - Țîru trimite la mică distanță de poartă, din apropiere.

UPDATE: În minutul 64, Ebecilio șutează din afara careului, iar Rîmniceanu respinge în corner.

UPDATE: Ganea respinge greșit o minge centrată în careu și-l pune în dificultate pe Rîmniceanu. E minutul 67.

UPDATE: Gazdele sunt tot mai periculoase și-și creează noi ocazii, căutând golul calificării în play-off. 

UPDATE: În minutul 79, Ebecilio a tras cu stângul pe lângă poarta Viitorului. În minutul 80, Apoel face a doua schimbare: Merkis în locul lui Carlao.

UPDATE: În minutul 82, FC Viitorul operează primele două schimbări: Mladen în locul lui Nedelcu și Herea în locul lui Cicâldău.

UPDATE: În minutul 88, gazdele își epuizează schimbările, intră Efrem și iese Vander. 

UPDATE: Meciul a intrat în prelungiri. De la margine s-au arătat trei minute adiționale. La acest scor, urmează două reprize de prelungiri. 

UPDATE: În minutul 90+3, Chițu nu ajunge la mingea trimisă în fața porții de Herea!

UPDATE: Primele 90 de minute s-au încheiat cu scorul de 1-0 pentru Apoel. Cum scorul general e 1-1, în continuare se joacă prelungiri, două reprize a câte 15 minute.  

UPDATE: A început prima repriză de prelungiri!

UPDATE: În minutul 92, Apoel face 2-0, prin Merkis, care a șutat din careu. 

UPDATE: Peste numai două minute, De Camargo marchează pentru 3-0! Imediat, Hagi face ultima schimbare și îl trimite pe teren pe Eric, în locul lui Coman.

UPDATE: 
În minutul 98, Eric are o mare ocazie, dar întârzie momentul șutului și nu marchează. Solicită în schimb penalty și se alege cu cartonaș galben. 

UPDATE: În minutul 105, Efrem marchează pentru 4-0! Prima repriză de prelungiri s-a încheiat! Repriză de coșmar pentru Viitorul, care a primit trei goluri!

UPDATE:
A început a doua repriză de prelungiri.

UPDATE: În minutul 114, Chițu trage din careu, dar portarul lui Apoel respinge în corner. De când a devenit clar că echipa cipriotă nu mai poate pierde calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, meciul s-a liniștit, iar a doua repriză de prelungiri a fost săracă în ocazii de gol. 

UPDATE: În minutul 120, Waterman, portarul lui Apoel, se arată imbatabil și la lovitura liberă a lui Eric.

UPDATE: Meciul s-a încheiat. Apoel Nicosia a câștigat cu 4-0 și, cu scorul general de 4-1, accede în play-off-ul Ligii Campionilor. FC Viiitorul pierde la scor meciul retur, în care a avut însă mai multe ocazii, care, fructificate, puteau duce partida și calificarea într-o altă direcție. Echipa lui Hagi va evolua în continuare în play-off-ul Europa League. 

Sursa foto: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii